”A încercat să mă bage în.

0
7

A cerut ordin de protecție împotriva iubitului! O mondenă mega-cunoscută își denunță partenerul de viață.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Acesta din urmă ar fi agresat-o fizic și ar fi încercat să o bage într-un tomberon. Mai mult, bărbatul – celebru în cluburile de noapte din Capitală – i-ar fi transmis tinerei că nu va fi recunoscută nici de propria mamă la morgă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile ultimei mega-telenovele din showbiz.

El, personaj respectat în localurile de lux în București, cu o situație financiară de invidiat. Ea, o brunetă superbă, pe care mulți masculi și-ar dori-o. Cei doi au o relație de câțiva ani, iar apropiații erau ferm convinși că, în viitorul apropiat, vor ajunge în fața altarului. (Cel mai bine platit job din București) Lucrurile s-au complicat însă în ultima perioadă. Între ei a izbucnit un scandal monstruos, iar poliția a intervenit. Mondena super-cunoscută a ajuns în fața oamenilor legii, cărora le-a mărturisit că trăiește un calvar lângă partener. (VEZI AICI: A CERUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA MAMEI LUI! MOTIVUL ESTE ”PARANORMAL”: ”M-A BLESTEMAT ȘI…”)

Ordin de protecție pentru 120 de ore

A povestit, cu lux de amănunte, cum ar fi fost bătută și amenințată cu moartea. Ulterior, la data de 31 mai 2019, ora 18:20, un agent de la Secția 1 Poliție a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva pretinsului agresor, pentru o perioadă de 120 de ore. Acesta urma să expire la data de 5 iunie. Bruneta, care are un copil dintr-o relație anterioară, nu s-a mulțumit și a ajuns în instanță. Speriată de ce ar putea păți, a cerut confirmarea respectivului ordin pe o perioadă mai îndelungată.

CITESTE SI:  Cele șase state care sunt în pericol în cazul unei recesiuni globale. Care sunt riscurile pentru România

“M-a amenințat că îmi va rupe picioarele!”

În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate națională, cum și-a susținut cazul, în fața magistraților, mondena mega-cunoscută. “Am locuit împreună timp de aproximativ șapte luni. La un moment dat, i-am spus să plece din locuința mea, dar el nu a fost de acord cu despărțirea. Apoi, a început să vină zilnic la locul meu de muncă și m-a amenințat că îmi va rupe picioarele și că mă va omorî. În plus, mi-a spus că nici mama nu vă mai recunoaște la morgă”, a susținut bruneta în fața magistraților.

Super-afectată, femeia, extrem de cunoscută în lumea mondenă, a continuat: “M-a lovit cu pumnii în mai multe zone ale corpului, iar altă dată m-a prins cu mâna de gât și m-a ridicat pe perete, pur și simplu nu mai puteam respira. Pe 31 mai 2019, în jur de ora 13:00, a venit la locul meu de muncă și mi-a spus că vrea să ne împăcăm. M-a atins pe sâni și m-a sărutat forțat. L-am respins și am încercat să mă trag din mâinile sale. Apoi, în jur de ora 16:00, m-a sunat și m-a invitat să luăm masa împreună”.

(CITEȘTE ȘI: SUPER-BUNĂCIUNEA DIN ”PLAYBOY”, TERORIZATĂ DE UN INDUSTRIAȘ MULTIMILIONAR! JUDECĂTORII AU EMIS ORDIN DE PROTECȚIE)

CITESTE SI:  Coșciugul cu trupul lui Ional Lepa, criminalul polițistului ucis în misiune, nu a fost primit în capela cimitirului unde va fi înmormântat

“M-a scuipat, după care…”

Ulterior, mondena mega-cunoscută i-a uimit pe magistrați: “I-am spus că am pe altcineva, iar el a venit, din nou, la locul meu de muncă. Mă aflam în curte și am fost luată pe sus, a încercat să mă bage într-un tomberon. Mi-a spus că nu voi mai avea alt bărbat în afară de el. Le-am cerut colegelor mele să sune la poliție, iar el m-a lovit cu pumnul în cap, m-a scuipat, după care a plecat!.

Ordinul de protecție emis, în primă fază, de agentul de la Secția 1 Poliție a fost confirmat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București la data de 1 iunie 2019. Bruneta a înregistrat și o plângere penală împotriva iubitului, contra lui fiind dispusă începerea urmăririi penale cu privire la infracțiunile de lovire și alte violențe și amenințare. (NU RATA: ”SEXY URLAȚI” A OBȚINUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA FOTBALISTULUI KARATEKA!)

Ce au decis, în final, magistrații

La audieri, vedeta a precizat că, la locul ei de muncă – unde s-ar fi petrecut agresiunile asupra sa – ar exista și camere de supraveghere, înregistrările fiind salvate. Aceasta a spus că le va pune la dispoziția organelor de poliție, dar, în final, nu s-au regăsit la dosar și nu au fost prezentate instanței. În plus, cei nominalizați de brunetă că ar fi fost martori la amenințările și bătăile la care a fost supusă nu au dat declarații la poliție, parchet sau la procedura desfășurată la instanța de judecată.

CITESTE SI:  SONDAJ Ce credeți impotriva inițiativa legislativă privind dublul standing pentru produse și servicii?

(VEZI AICI: A FOST EMIS PRIMUL ORDIN DE PROTECȚIE PROVIZORIU DUPĂ CE UN BĂRBAT DIN CONSTANȚA ȘI-A AGRESAT SOȚIA)

De asemenea, nici pretinsele mesaje de amenințare, care ar fi fost primite de la iubit, despre care a spus că le-ar deține și că vor fi puse la dispoziția poliției, nu au fost anexate la dosar. În aceste condiții, magistrații au respins cererea privind emiterea unui ordin de protecție. O lovitură la care mondena arhicunoscută nu se aștepta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)Sursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here