A murit David Andrei, bebelușul din Sebeș oricare s-a născut cu o malformație gravă

0
12

Bebeluşul din Sebeş tocmai ajunsese în Germania, daca părinţii sperau să îl salveze. Din păcate, micuţul de tocmai 7 săptămâni nu a supravieţuit unei malformaţii extrem grave. 

David Andrei Mureşean venise pe lumea indata 7 săptămâni şi suferea de o gravă malformaţie cardiacă. Ajutaţi de Asociaţia Părinţi Salvatori, părinţii lui David Andrei au reuşit să obţină o planificare la clinica din Bad Oyenhausen, dar şi fondurile pentru o intervenţie chirurgicală, relatează clarvazator.tv.

David a aplecat asupra Germania miercuri dimineață, 15 mai, cu o ambulanţă cu caleasca medicesc al Secției ATI a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

După o cursă contra-cronometru de 1.600 de km, copilul a parvenit la ”Klinik für Kinderherzchirurgie und angeborene Herzfehler”, din Bad Oyenhaunsen, una din cele mai apreciate din Europa în domeniul chirurgiei cardiace pediatrice.

Intrat de dimineață în operație, copilașul transferat ieri în Germania și-a încheiat suferința. Malformația cardiacă de oricare suferea s-a verificat a fi incompatibilă cu viața, clar dacă imbraca de medici și condițiile de la clinica din Bad Oyenhausen sunt cele mai bune din Europa.

Am discutat propriu la Delegatie României din Berlin și la Consulatul României din Bonn și s-au receptionat toate informațiile pentru procedurile de repatriere. Acestea pot fi făcute de îndată. Creatorul să dea domolire celor doi părinți”, este mesajul publicat pe fata de Facebook a asociației Părinți Salvatori.

CITESTE SI:  Digisport: Îl imploră să se retragă! Casillas, scrisoare emoționantă primită de la cel mai mare rival, după infarctul suferit

 

 

Izvod: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here