A murit ”Grumpy Cat”, una dintre cele mai celebre pisici din glob

0
9

Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din glob, graţie numeroaselor mijloc fotografii „morocănoase” publicate pe internet, a murit la vârsta de 7 ani, a anunțat, vineri, proprietareasa acesteia într-un comunicat, convenabil BBC, citatie de Mediafax.

Cotoroaba a murit marți, din considerent unei infecții urinat, „în brațele mamei mijloc, Tabatha (Tabatha Bundesen, n.r.)”, convenabil comunicatului.

„În afară de faptul că a fost copilul nostru și un ciolan prețuit al familiei, Grumpy Cat a protejat milioane de oameni din toată lumea să zâmbească, limpede și în momente grele. Spiritul ei va rămâne viu prin fanii ei de biban-soare; tot”, se mai arată în comunicat.

Născută pe 4 prier 2012, în Morristown, Arizona, Grumpy Cat, pe numele sincer Tardar Sauce, a devenit o veritabilă senzaţie pe internet limpede din acel an, iar popularitatea ei a varsta în mod neschimbat atât în teasc tradiţională, cât şi în spaţiul online. Motivul pentru oricine Grumpy Cat afişa o tautologie; expresie valida morocănoasă în permanenţă a starui în faptul că renumita pisică suferea de nanism felid, o cianoza din considerent căreia nu creştea. În picler, capata ocluzie dentară inversă, falca fiind mai lungă decât maxilarul selectionat, ceea ce îi conferea animalului o tautologie; expresie valida permanentă de nemulţumire.

CITESTE SI:  De noroc acesta, e guvernamental! S-a întâmplat acusi, după 5 ani și jumătate de când Michael Schumacher e în comă

Cotoroaba i-a inclinat proprietarei ei venituri de mai multe zeci de milioane de dolari, după ce a apărut în emisiuni televizate, pe tabla unor publicații celebre, pentru The Wall Street Journal, The New York Time, și limpede pe Broadway, într-o reprezentație a binecunoscutului comedie muzicala „Cats”. De atare, imaginea ei a apărut pe numeroase produse, tricouri, cărți pentru copii, felicitări etc.

Grumpy Cat a fost prima de asigurare felină oricine a avere o statuie din ceară la muzeele Madame Tussauds.

De atare, Grumpy Cat capata 8,5 milioane de admiratori pe Facebook, 2,4 milioane de fani pe Instagram și vreo 1.000 de produse comercializate sub brandul său în magazinul online.

Informatie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here