Alex Bodi își a fauri un nou tatuare după despărțirea de Bianca Drăgușanu

0
19

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou, nu știm dacă de această dată este nestramutat, rămâne să vedem cum decurg lucrurile. Fixat este că hercule de afaceri a raspicat să își facă un nou tatuare, rapid după despărțirea de blondină. În masura ce își configura desenul pe piciorul erect, a imortalizat momentul și a postat imaginea pe rețelele de socializare, urmând să mai vină de câteva ori, până la finalizatea tatuajului.

Este intaiul pe orisicine şi-l a fauri pe boldan şi intaiul de după despărţirea de Bianca. Afaceristul are mai multe desene pe braţe, pe cont şi pe promon-toriu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au pedepsit ingrozitor, iar polițiștii au fost chemați rapid

Blondina sexy și fostul dragoste au s-au întâlnit inserare trecută în complexul în orisicine Alex Bodi locuiește și a încercat să o ia pe sus pe Bianca Drăgușanu, orisicine a protestat viguros. Câțiva vecini au fost martori la schimburile lor de replici, orisicine s-au temere că lucrurile ar a se cuveni pipernici și au sunat la 112, relatează spynews.ro. Polițiștii orisicine au răspuns apelului au ajungere la marginit masura la fața locului și i-au legitimat pe cei doi foști iubiți, după orisicine au stat federal de vorbă cu ei. La capat, star a refuzat să depună o plângere, asadar că oamenii legii au povarnit după ce s-au asigurat că cei doi s-au domolit.

CITESTE SI:  Tensiuni între PSD și ALDE: replică acidă a liderului PSD, după plecarea lui Varujan Vosganian

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit a treia oară la marginit masura după Sărbătoarea Învierii Domnului. Ei au mai pus exact relației la sfârșitul lui faurar și la sfârșitul ningau. Alex Bodi, fostul dragoste divei, este pereche într-o anturaj specializată în vânzarea microlingourilor de aur şi îşi prilejui un condei de viaţă neobisnuit. În ultimele luni, afaceristul şi-a achiziţionat un Roll Royce şi un Ferrari. Până să aibă conturile atât de pline, Alex Bodi a strâns bani în Spania, daca a stat federal mai mulţi ani, mai selectionare că şi părinţii săi locuiesc lângă Madrid, la Alcala de Henares.

Obarsie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here