Times New Roman – Copiii români care joacă Minecraft nu construiesc nimic, doar fac studii de fezabilitate

0
33

Compania Microsoft, cea care deține jocul Minecraft, a lansat un avertisment dur cu privire la activitatea gamerilor din România, cerând accelerarea lucrărilor și progrese vizibile în următorii ani pentru a mai putea primi licență de utilizare. Asta deoarece, spun americanii, copiii români nu prea construiesc nimic în joc, preferând să facă studii de fezabilitate despre ce o să construiască. 

„Avem până acum zeci de proiecte de clădiri, amenajări peisagistice, teraformări dar aproape niciunul pus în practică. S-au deschis câteva șantiere, dar nu s-a avansat cu lucrarea, sunt doar cuburi puse acolo și câțiva mobi care dorm și beau”, a declarat un viceprogramatorul Minecraft, Serghei Johnson.

Pe de altă parte copiii români nu sunt chiar ultii la jocul ăsta. Mii de jucători au plantat copaci și flori în lumea virtuală, situându-ne în locuri fruntașe în privința plantării. „I-am văzut că s-au apucat să construiască o biserică, dar folosesc ceva blocuri complexe care costă bani, așa că tot ceri bani de la părinți să o termine. Nouă ne convine, că luăm comision la fiecare microtranzacție”, au precizat programatorii americani. 

CITESTE SI:  Times New Roman - Ce blondă! O tânără s-a cuplat cu Iliescu, convinsă că moare moșu' și-i rămâne ei avereaSursa: Timesnewroman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here