Times New Roman – Ospătarii greci, disperaţi. Românii văd în meniu kalamari şi întreabă dacă au şi kalamici

0
32

Probleme la tavernele din Grecia. Turiştii români au văzut kalamari în meniu şi insistă să primească şi kalamici. De multe ori apar scandaluri pentru că românii cer muştar, un sos care nu există în gastronomia grecilor. Ospătarii greci spun că turiştii români sunt mofturoşi, cer kalamici mai făcuţi şi comentează dacă nu-i aduc pe un carton.

Turiştii români cer kalamici uriaşi, cum au văzut ei la Deduleşti, iar unii mai lacomi optează pentru caracatiţomici, cu 8 tentacule. Totuşi, românii spun că pentru ei kalamicii sunt o mâncare dietetică. “Când sunt în concediu vreau să mănânc şi eu ceva mai uşor, deci aleg o porţie de kalamici, să nu mă îmbuib ca acasă”, spune Marian Coltea, turist din Thassos.

Potrivit turiştilor români, kalamicii trăiesc aproape de mal şi pot fi capturaţi la pliculeţ de bicarbonat. Ei au un gust de usturoi şi alge de mare. Kalamicii le prac atât de mult turiştilor români, încât ei se duc în număr mare în staţiunea Kalamici din Sithonia.

CITESTE SI:  Times New Roman - Tramvaiele STB rămân fără piese de schimb: Egiptul a închis situl arheologic de la AswanSursa: Timesnewroman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here