Times New Roman – Papa n-a fost lăsat să intre la Patriarhie pentru că era într-un Logan

0
197

Întâlnirea din Papa Francisc și Patriarhul Daniel nu va mai avea loc azi pentru că automobilul în care se afla liderul catolic nu a fost lăsat să intre în curtea patriarhiei. Paznicul de la intrarea de pe Dealul Mitropoliei le-a făcut semn să se care și le-a dat cu piciorul în roată. 

„Domnul de la pază a zis că nu crede că suntem sfinți părinți ai bisericii, că bariera nici măcar nu se ridică pentru mașini de săraci. Ne-a strigat «Marș mă, de-aici, că vine un baștan de la catolici și murdăriți asfaltul cu răgălia asta. Ptiu, Rematul nu-i aici, calicilor»”, a declarat cardinalul Giuseppe Ventimiglia, cel care se ocupă de vizita papei.

Reprezentanții BOR spun că nu-și reproșează nimic și că Papa Francisc a fost de vină că a venit în vizită deghizat în sărac. „Măcar noi suntem sinceri, suntem bogați și ne îmbrăcăm ca atare. Ăsta e un Cresus pe lângă noi și tot umblă în haine de scăpătat, să dea vrăjeală la fraieri”, a precizat purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu.

CITESTE SI:  Times New Roman - Bătrâne și senile. Fetele de la André au uitat deja că ieri au spus că se reunescSursa: Timesnewroman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here