Times New Roman – Un IT-ist a hackuit semafoarele ca să apară filme pe ele când e roşu

0
24

Plictiseala în trafic face mulți oameni să recurgă la gesturi necugetate. Este și cazul lui Iulian Dascălu, un programator originar din Fetești, care se plictisea la semafor și s-a gândit să-l hack-uiască un pic, să dea filme cât așteaptă la roșu. 

Procedura a fost una simplă, sistemul de sincronizare a semafoarelor nefiind unul complicat. „Tot ce a trebuit să fac e să deschid niște porturi să acceseze wi-fi-ul municipal din zonă, sau cel de pe autobuze și să-l setez pe un cont de yourube care e abonat la tot felul de documentare și trailere de filme. Acuma în loc să se facă roșu nimerești o secvență din Man vs Wild sau ceva similar. La rezoluție trebuie lucrat, că cu becurile astea de semafor nu poți scoate mai mult de 240p”, spune Iulian. 

Acesta și-a propus ca, dacă în zilele următoare nu se bagă la un job în IT gen AI & Deep Learning Research Engineer, să rezolve și culoarea verde a semaforului. „Mă gândesc să pun pe verde un discurs de Rareș Bogdan, să plece oamenii instant din intersecție, să nu mai fie nevoie să-i claxonezi din spate”, spune IT-istul.

CITESTE SI:  TENSIUNE în Alianţa USR-PLUS: Dacian Cioloş a plecat nervos în timpul negocierilor (surse) - Stiri pe surseSursa: Timesnewroman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here