10 ani de la moartea lui Michael Jackson. Cum l-au omagiat fanii la mausoleul din California

0
44

Marţi s-au împlinit zece ani de la moartea lui Michael Jackson. Sute de fani s-au adunat la mausoleul din California unde este înhumat artistul pentru a-i aduce un omagiu.

Printre ei s-au aflat şi copii care încă nu erau născuţi în urmă cu un deceniu, dar şi oameni care au călătorit mii de kilometri doar ca să depună câteva flori şi o candelă la mormântul Regelui Muzicii Pop.

Imagini în galeria foto a acestui articol

Un minut de reculegere, aplauze la scenă deschisă, îmbrăţişări şi multe lacrimi – aşa au marcat sute de oameni împlinirea a zece ani de la moartea lui Michael Jackson. Printre cei adunaţi în fata mausoleului unde este înmormântat cântăreţul a fost şi Dominic – un băieţel de şase ani.

Dominic, fan Michael: „Îmi place să dansez şi să cânt ca el.”

Omar Lendo, tatăl lui Dominic: „A început să danseze când avea trei ani şi aşa am devenit un fân şi mai mare. Pe fiul meu îl încurajez pentru că iubeşte să danseze şi doar asta face toată ziua. Dacă nu e o melodie a lui Michael Jackson, nici nu vrea să o audă.”

CITESTE SI:  De plictiseală, s-a uitat pe Google Earth. Ce a văzut la granița României cu Ucraina l-a șocat pe viață

Printre cei prezenţi au fost şi fani veniţi tocmai din China sau din Europa, cu gândul de a-i aduce un omagiu Regelui Muzicii Pop. Au depus coroane de flori şi candele, au ascultat melodiile care au scris istorie şi au povestit care a fost momentul în care s-au îndrăgostit de muzica artistului.

Mya Blake, fan Michael Jackson: „Eram un copil şi îmi amintesc că mă uitam la „Thriller” şi toţi copiii din cameră erau speriaţi, în timp ce eu îl vedeam că pe un supererou. Mă gândeam doar că e atât de cool. E ceva ieşit din comun pentru mine. Nici măcar nu sunt de aici. M-am urcat pentru prima oară într-un avion, am călătorit 4.800 de kilometri doar ca să fiu aici, pentru Michael.”

Michael Jackson a murit în 2009, în urma unei supradoze de anestezic extrem de puternic. Medicul său a fost cel care i-a prescris medicamentul pentru insomnie. Doctorul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru ucidere din culpă.

CITESTE SI:  20 la puterea 20: Poveștile a doi tineri de succes, care încearcă să schimbe fața României - Pastila de asigurari

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here