Adversarul lui Viorica Dăncilă. Liviu Pleșoianu vrea să fie președinte al PSD

0
31

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a anunțat marți că se va înscrie în cursa pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat, luptându-se pentru această poziție cu premierul Viorica Dăncilă.

”Astăzi, la ora 12.30, îmi voi depune candidatura la sediul central din Băneasa pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat. De asemenea, mă voi înscrie oficial în vederea desemnării candidatului PSD pentru prezidențiale.

Vă mulțumesc pentru susținere și vă asigur că VOCEA dumneavoastră se va face auzită! E necesar ca un om neteleghidat să spună lucrurilor pe nume la Congres…” – a anunțat, marți, Pleșoianu pe pagina de Facebook.

Pe 13 iunie, preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat că a decis să candideze la funcţia de preşedinte al partidului la congresul care va avea loc în 29 iunie. Ulterior, ea a precizat că ar dori să candideze şi alţi colegi sau colege la preşedinţia formaţiunii, „pentru că aşa trebuie să fie în democraţie”.

CITESTE SI:  Nou film Netflix care i-a înspăimântat atât de tare pe fani încât n-au mai putut dormi

Deputatul social-democrat Pleșoianu a mai criticat-o recent pe Viorica Dăncilă pe Facebook, unde a spus că a urmărit-o când se încurca în cuvinte după ce a fost întrebată într-o emisiune televizată despre ”statul paralel”.

Aseară, urmărind-o pe doamna Dăncilă încurcându-se în cuvinte când a fost întrebată despre „statul paralel”, m-am lămurit definitiv: acest partid e pe cale a fi predat cu arme și muniții! E limpede pentru mine, e limpede pentru miile de oameni care îmi scriu și care sunt revoltați. Prin urmare, am hotărât să nu o las singură pe doamna Dăncilă la acest Congres. Voi candida pentru funcția de președinte al partidului. Unii oamenii vor vota așa cum sunt mandatați, alții vor vota așa cum simt. Vom vedea… Cert este un lucru: voi VORBI la acest Congres pentru toți oamenii care cred în noi, pentru toți oamenii care au nevoie de o voce cu ajutorul căreia să se facă auziți!

Lucrurile sunt destul de clare pentru toată lumea: Viorica Dăncilă – premierul care urca împreună cu mine pe scenă anul trecut și striga cu patos împotriva Statului Paralel – s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat, ca în basm, într-o nouă ființă.” – a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

CITESTE SI:  Presa britanică: Șansele lui Kovesi pentru funcția de procuror șef european au scăzut

Olguța Vasilescu nu mai vrea funcție în PSD

 

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a anunţat luni că nu va candida la nicio funcţie la Congresul PSD din 29 iunie.

Întrebată dacă va candida la vreo funcţie la Congres, Vasilescu a spus: „Nu, sunt vicepreşedinte al partidului şi nu candidez”.

Ea nu a dorit să comenteze candidatura premierului Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al PSD. „Nu mai am alte comentarii de făcut”, a adăugat Vasilescu. 

Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here