Caz cutremurător în Cluj. Copil de 9 ani, găsit mort în casă, plin de lovituri pe corp

0
112

Caz cutremurător petrecut sâmbătă noapte în Cluj-Napoca. Un copil de nouă ani a fost găsit mort în casă.

Anchetatorii, ajunși la fața locului, au descoperit trupul fără viață al minorului brăzdat de răni și vânătăi.

Din primele cercetări, se pare că băiatul ar fi sfârșit în urma unei bătăi crunte. Principalii suspecţi sunt mama copilului şi concubinul acesteia.

Mama copilului a fost cea care a dat alarma puţin înainte de miezul nopţii. Femeia spune că şi-a găsit copilul mort în casă. Când au ajuns la faţa locului, anchetatorii au descoperit că minorul era plin de răni şi au început cercetările.

Alexandru Ionașc, IPJ Cluj: „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că un băiat în vârstă de 9 ani era decedat, având urme de violenţă pe corp. Acesta a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.”

În apartamentul în care a fost găsit copilul locuiau mama acestuia împreună cu iubitul ei, dar şi cei doi fraţi ai băiatului, în vârstă de 12, respectiv 9 ani. Procurorii o suspectează acum pe femeie de crimă.

CITESTE SI:  Legătura cu partidul comunist chinez de care Huawei n-ar vrea să știi

Şi iubitul acesteia a fost audiat de poliţişti. Vecinii povestesc că femeia obişnuia să îşi bată des copiii.

Vecină: „Stăm dedesubtul lor, şi de foarte multe ori am auzit copiii plângând, țipând pe acolo. De multe ori din câte am înţeles erau şi singuri. Nu i-am văzut bătuţi, cel puţin afară nu îi lăsa cu copiii ca să îi vedem noi prin cartier.”

Vecină:” Era violentă cu copiii.”

Vecin: „Am mai auzit eu de la vecini că îi bătea pe copii, nu ştiu cine, nu cred că dânsul… Eu am auzit că doamna.”

Atât mama copilului, cât şi iubitul acesteia, au fost reţinuţi de poliţişti. Ceilalţi doi copii au fost preluaţi de medici. Cel mai probabil vor ajunge într-un centru maternal unde vor primi consiliere psihologică.

Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here