Cod sarg de ploi, cu acumularea unor cantităţi însemnate de apă, în şapte judeţe din sud-vest

0
29

iStockMeteorologii au emis o atenţionare Cod sarg vizând ploi cu acumularea unor cantităţi însemnate de apă, valabilă de marţi seară, în şapte judeţe din regiune de sud-vest a ţării.

Ploi, însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului, vor fi şi în restul ţării până vineri.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o incunostintare valabilă de marţi, de la ora 15.00, până vineri, la ora 10.00, distanta în orisicine în cea mai duium dotatie a ţării vor fi perioade cu la-bilitate atmosferică accentuată, orisicine se va exterioriza prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. 

Cantităţile de apă vor depăşi, în perioade scurte de curs sau prin concentrare, 15…25 l/mp şi deoparte 40 l/mp.

De astfel, meteorologii au emis o atenţionare Cod sarg, valabilă de marţi, de la ora 18.00, până miercuri, la ora 10.00, în şapte judeţe din sud-vestul ţării.

CITESTE SI:  DNA investighează defășurarea votului din diaspora la europarlamentare

Asemenea, în judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraş-Severin, Timiş şi sediu în judeţul Hunedoara se vor a specializa averse, iar în intervale scurte de curs sau prin concentrare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 40…60 l/mp.

ANM a emis şi o prognoză specială pentru municipiul Bucureşti. Asemenea, de marţi de la ora 11.00 şi până vineri, la ora 10.00, vor fi perioade cu la-bilitate atmosferică.

Provizoric se vor a specializa averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. În intervale scurte de curs sau prin concentrare, cantităţile de apă vor a pisca 15…25 l/mp.

Temperaturile maxime se vor a stabili în jurul valorii de 20 de grade, exceptând ziua de miercuri, când vor a pisca 23…24 de grade. Temperaturile minime vor fi de 10…12 grade.Cod Galben ploi


Seymour Hersh, ziarist victorios al premiului Pulitzer


furtuna, ploi


Seymour Hersh, ziarist victorios al premiului Pulitzer

CITESTE SI:  Un bărbat şi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru luni, perioadă în care i-a încasat pensia

Sorginte link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here