DiCaprio și Brad Pitt, dezvăluiri din culisele „A fost odată la Hollywood”

1
63

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio se pregătesc să frângă din nou inimile doamnelor şi domnişoarelor.

Filmul „A fost odată la…Hollywood”, regizat de Tarantino, va ajunge în curând pe marile ecrane. Iar actorii au făcut câteva dezvăluiri.

Povestea are mai multe linii narative, în stilul care l-a consacrat pe Tarantino. Pelicula a fost difuzată deja în premieră, dar în mare secret, la Cannes, unde era printre favoriţii marelui premiu. Chiar dacă nu a luat niciun trofeu pe Croazetă, criticii spun că mai are şanse la un Oscar. De altfel, protagoniştii filmului „A fost odată la Hollywood” au numai cuvinte de laudă la adresa regizorului.

Leonardo DiCaprio, actor: „Ce e uimitor la Quentin ca şi regizor de film e faptul că el nu doar că are o viziune uimitoare asupra trecutului, dar totul pare autentic. Noi am fost pur şi simplu înconjuraţi de atmosfera anului 1969 din Los Angeles. O mare parte din bulevardul Hollywood l-a redecorat în totalitate că să redea acea perioadă de timp.”

Acţiunea se petrece pe platourile de filmare de la Hollywood, unde vedetă de televiziune interpretată de DiCaprio şi personajul care îi face cascadoriile, în pielea căruia intra nimeni altul decât Brad Pitt, sunt prinşi pe picior greşit.

CITESTE SI:  Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 aprilie 2019. Peștii pot afla unele secrete

Reporter: „E un şofer bun?”
DiCaprio: „Este un actor excelent. Vreau să zic un şofer excelent. Ar putea fi un şofer de cascadorii”
Brad Pitt: Mai puţin faptul că era să îl calc o dată pe cel care coordonează cascadoriile şi am intrat într-un perete cu maşina pe care era o cameră de filmare”.
DiCaprio: „Şi te-ai lovit şi într-o curbă.”

Cei doi actori se străduiesc să se afirme şi, între timp, actriţa Margot Robbie apare şi ea în peisaj, fiind implicată într-o poveste suspectă.

Margot Robbie, actriță: „Quentin m-a avertizat oarecum pentru ce o să se întâmple. Mi-a spus: „o să te distrezi atât de mult cum n-ai mai făcut-o pe niciun alt platou de filmare”, iar eu tot timpul mă distrez la filmări şi am spus ceva de genul „Ok…” Dar a avut dreptate! A fost extraordinar!”

Filmul va ajunge în cinematografele din România pe 16 august.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CITESTE SI:  Resturile a 2 porci mistreți, găsite într-o ghenă. Oamenii au luat carnea bună de friptură

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! Sursa link

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here