Filmul morții suspectului de pedofilie. Victima a mers cu tatăl ei să-l reclame jandarmilor

0
21

Incident șocant la un eveniment, organizat într-un parc din Vatra Dornei. Jandarmii chemați să imobilizeze un individ acuzat că ar fi atins într-un mod nepotrivit o fetiță, de 13 ani i-au pulverizat acestuia spray lacrimogen de la mică distanță.

La scurt timp, omul a intrat în stop- cardiorespirator și a murit la spital. Inspectoratul de Jandarmi Suceava și procurorii militari au deschis anchete pentru a afla ce s-a întâmplat.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Un martor a surprins momentul în care jandarmii se străduiesc stângaci să-l imobilizeze pe bărbatul de 55 de ani, scos din mulțime. Doi jandarmi care cu greu îl țîn pe individ la pământ îi spun în repetate rânduri să stea jos și să se liniștească, dar acesta se opune.

La un moment dat o femeie-jandarm se apleacă deasupra omului, scoate de la spate sprayul lacrimogen și îi pulverizează individului de la mică distanță, direct în față. La scurt timp omul a intrat în stop cardio-respirator, așa că agenții au chemat ambulanța.

CITESTE SI:  Un bărbat a supraviețuit după o cădere de la 10m. Medicii cred că voia să se sinucidă

Inspector Corina Dumitraș, purtător de cuvânt al IPJ Suceava: „Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată atât de lucrători din cadrul Detașamentului de Jandarmi din localitate, cât și de părinții unei minore în vârstă de 13 ani, despre faptul că în cursul zilei, în timp ce se aflau la un spectacol de muzică populară organizat cu ocazia zilelor orașului, aceasta a fost acostată de un bărbat de 55 de ani.”

Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Vatra Dornei, apoi la cel din Suceava.

Dr. Dan Teodorovici, medic UPU-SMURD Suceava: „Pacientul a ajuns la noi în comă profundă. Din ce mi-au spus colegii de la Vatra Dornei, a fost în stop cardio-respirator resuscitat. Nu se cunosc cauzele și nu știm exact antecedentele pacientului. Urmează să stabilim etiologia.”

Dimineață, suspectul s-a stins la spital. Medicii legiști vor stabili dacă sprayul lacrimogen, pe fondul altor afecțiuni, i-ar fi declanșat stopul cardio-respirator.

Col. Vasile Catrinel Chirilă, purtător de cuvânt Parchetul de pe Lângă Tribunalul Militar Iași: „Parchetul militar Iași efectuează cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la acțiunea jandarmilor din orașul Vatra Dornei cu privire la imobilizarea unui bărbat care în urma acțiunii acestora a decedat s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

CITESTE SI:  Programul "Roşia românească", afectat de vremea capricioasă. Prețul unui kg de tomate

Și Inspectoratul de Jandarmi Suceava a deschis o anchetă pentru a stabili dacă echipajul care a intervenit a procedat corect. Într-un comunicat, instituția arată că: „Bărbatul a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor.”

Individul acuzat că o acostase pe fetiță și o pipaise este bănuit că a comis o fapta similară și în septembrie, dar nu a fost pus sub acuzare, pentru că anchetatorii așteptau rezultatul unor expertize.

Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here