Marian Godină, despre cazul din Caracal. „Lașitatea în formă pură, boala noastră”

0
144

Criticat pe reţelele sociale pentru că nu a scris nimic despre cazul fetelor dispărute în Caracal, Marian Godină a postat un articol sâmbătă dimineaţă.

„Primesc, de ieri, în continuu, mesaje legate de cazul de la Caracal. Unii mi-au spus că le e scârbă de mine, unii că ar trebui să-mi fie rușine, alții, pe un ton superior, mă întrebau ce mai am de zis acum? Cum le mai iau eu apărarea polițiștilor?

Am să le răspund acum: Dacă eu am vreo vină în acest caz, tu, omule care te revolți trimițându-i mesaje lui Godină (un simplu agent de poliție) ești cel puțin la fel de vinovat ca mine. Așa ai simțit că ai luat atitudine? Trimițându-mi mie mesaje să mă înjuri și să mă cerți?

În cazul în care nu știai, eu nu am nicio putere de decizie în acest minister, nu eu i-am făcut polițiști pe cei implicați în caz, nu eu l-am trimis pe procurorul ăla să aștepte după mandate.

CITESTE SI:  Digi24: Adevărul din spatele poveștii bărbatului descoperit aproape mumificat în bârlogul unui urs - International

Cu toate astea, m-am simțit ieri groaznic și mi-am căutat vina. Am și găsit-o. Nu am făcut mai mult pentru a schimba ceva. Asta deși am ieșit la proteste riscând mult mai mult decât cei care îmi trimit mesaje spunându-mi să imi fie rușine. Dar da, îmi este rușine și nu am ce să spun în apărarea colegilor care au ajuns la o adresă la 19 ore de la un apel. Simt aceeași revoltă ca mulți dintre voi.

Dar…există întotdeauna un dar.

Postarea integrală, pe blogul lui Marian Godină

Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here