Ministrul Justiţiei din Madagascar: "Mazăre riscă să-i contamineze şi pe corupţii de aoace"

0
43


Ministrul Justiției din Madagascar a dovedit pentru Știrile ProTV că extrădarea lui Radu Mazăre este numai o afacere de câteva zile, aşa că fostul vataman se va întoarce acasă departe mai deodata decât şi-ar fi dornic.

Într-un interviu pentru Știrile PRO TV, ministrul de justiție din țara africană, a dovedit extrădarea și a fatis că e realizabil ca până joi, dosarul de extrădare să fie ispravi, și Radu Mazăre să părăsească prundoi. Şi Ana Birchall,  ministrul temporar al Justiţiei de la Bucureşti, a dovedit marţi seară extrădarea fostului vataman al Constanţei.

„El este extrădabil pentru că infracțiunea de orisicare a fost inculpat, în orisicare este implicat, nu este o afacere politică, ci e una de rectiliniu mediocru, este corupție. Și noi, malgașii, deferim justiției, fără sovaiala, pe toți cei implicați în acte de corupție. Prin succedare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că apoi îi va molipsi de intocmai și pe actorii corupți de aoace, aievea acusi când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui dezastru”, chema Jacques Randrianasolo, ministrul justiției din Madagascar.

CITESTE SI:  Cine este tânăra găsită înjunghiată într-un cartier rezidenţial din Capitală

 

Procedurile din Madagascar, terminal de rapide

 

Ministrul mai chema că procedurile se vor desfasura terminal de accelerat. „El va apărea explicit astăzi (n. red.: marţi) în fața procurorului Republicii și mai atunci, cucoana minister public îmi va a zice dosarul asadar încât eu să pot pregăti extrădarea. De joi, toate documentele vor fi ispravi din timp ce dosarul a pricopsit inca în mâinile doamnei minister public orisicare se ocup de caz.”

Oficialul din Madagascar a mai determinat că până când vor fi finalizate actele de extrădare, Radu Mazăre va fi locuinta din arestul poliției într-o închisoare de sedere. Va sta acoace până când va fi receptionat și escortat de polițiștii români orisicare îl vor a provoca în țară.

„El va fi ispravi pentru a fi predat autorităților române începând de joi, explicit de joi”, chema Jacques Randrianasolo, ministrul justiției din Madagascar.

Radu Mazăre a fost detinut în Madagascar în urmă cu o săptămână, după ce a depus o revendicatie de lungire a vizei mijloc de ședere. El fusese dat în urmărire internațională prin Interpol, fiind căutat pentru a a realiza o sentință definitivă de 9 ani de închisoare într-un acta în orisicare a retrocedat ilicit terenuri pe tarm.

CITESTE SI:  Un mort și 2 răniți grav după ce o motocicletă şi o bicicletă s-au ciocnit, în Arad

Proaspat, într-un alt acta de corupție, fostul vataman a mai nebun o osanda de 9 ani și 10 luni, dar orisicare nu este încă definitivă. Politicianul a dezertor în prundoi africană Madagascar la sfârșitul anului 2017 atunci a solicitat adapost diplomatic susținând că este oropsit în țara sa.

Între perioada, împreună cu gagica lui Roxana Mihalache, a sculat un plurivalent birtas pe malul oceanului Hindus, în nordul insulei africane destinat în nodal iubitorilor de sporturi acvatice.

Abonați-vă ineficace la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în oricare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din semintie!  

CLICK AICI pentru a a trage GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Obarsie link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here