Povestea româncei care lucrează cu vedetele de la Hollywood. Ce spune despre The Rock

0
22

Daniela Gozlan a emigrat în SUA în 2002, iar astăzi este make-up artistul vedetelor de la Hollywood și lucrează cu cei mai cunoscuți fotografi.

Vrând să lucreze cu oameni creativi și să se dezvolte pe plan personal, Daniela a plecat în SUA cu doar 50 de dolari în buzunar. S-a angajat la un magazin de cosmetice și a luptat pentru visul ei. După câțiva ani a reușit să semneze cu o agenție din New York, prin intermediul căreia a ajuns să machieze vedete de top.

Prima vedetă pe care a machiat-o este Paris Hilton, iar întâlnirea cu ea a fost memorabilă, spune Daniela.

„Eram cu stilistul de păr, am bătut la ușă și după 10 minute a deschis ușa. S-a așezat pe scaun și s-a lăsat foarte jos și nu înțelegeam de ce face asta. Eu am 1,90, am plecat cu durere de spate de acolo”, a spus Daniela, invitată vineri în emisiunea „Vorbește lumea”.

Românca a lucrat și cu celebrul actor Dwayne Johnson, zis The Rock.

CITESTE SI:  Iohannis o felicită pe Ursula von der Leyen: Aştept cu nerăbdare o cooperare strânsă

„Nu-i place deloc machiajul, dar trebuie să aibă fața mată, pentru el transpiră foarte mult. E mare și transpiră, bea vreo 4-5 l de apă pe zi. E foarte glumeț, dar și profesionist. Eram la filmări, găsea telefonul meu și își făcea poze, le găseam după câteva ore fără să știu”, a mai spus Daniela.

Ea este căsătorită cu un medic anestezist, cu care are două fetițe și locuiește acum la Miami.

Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here