Audieri în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Trei persoane apropiate au ajuns la poliție

0
17

La Constanța continuă ancheta după moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu, într-un teribil accident de circulaţie.

Proprietarul maşinii pe care designerul a distrus-o, o avocata care îi este şi prietenă de familie, dar şi un apropiat al lui Ciobanu s-au prezentat vineri la sediul poliţiei rutiere.

Proprietarul mașinii și un alt amic al creatorului de modă au recunoscut că Răzvan Ciobanu avea un comportament ciudat și că își dorea să ajungă cât mai repede în București. Viteza foarte mare a fost un factor determinant în producerea accidentului, spun polițiștii.

Dar sunt luați în calcul și alți factori, inclusiv consumul de droguri, oboseala excesivă sau alcoolul.

Primul care a ajuns la audieri a fost Iulică Cercel, proprietarul autoturismului condus, pentru ultima oară, de Răzvan Ciobanu. Bărbatul a susținut la audieri că designerul urma să-i înapoieze mașina, după cum stabiliseră. Dar nu i-a mai răspuns la telefon. Apoi a aflat de accident.

Declarații au mai dat și tinerii cu care Răzvan Ciobanu s-a întâlnit la o terasă din Mamaia Nord. Imagini de la camerele de supraveghere de aici îl arată pe Răzvan Ciobanu oarecum dezorientat.

CITESTE SI:  Generalul Khalifa Haftar care vrea să preia puterea în Libia s-a dus în Rusia: Discuții militare la Moscova

Apropiații designerului spun că l-au invitat să stea la masă cu ei, dar au fost refuzați. Pe de altă parte, avocata creatorului de modă exclude categoric varianta sinuciderii în acest caz.

Rezultatele toxicologice care pot face lumina în privința accidentului din 29 aprilie din Săcele vor fi gata peste câteva luni.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa.

 

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here