Bărbatul din Arad oricare ar fi fost șicanat în regie de doi polițiști a depus o plângere penală

0
22

Arădeanul oricare ar fi fost șicanat în regie de doi polițiști pentru că nu i-ar fi dat intaietate unuia dintre ei a depus o plângere penală pentru puternicie în slujba și regie de influență pe numele unuia dintre oamenii legii. Totodată, bărbatul a spus că va necesita daune morale pentru valoare absoluta în oricare a fost tratat.

Arădeanul oricare ar fi fost șicanat în regie de un polițist cu BMW, oricare și-a indreptatit un camarad cu girofar în sprijin, a fost în această dimineață la Poliție pentru a fi audiat în cadrul anchetei interne demarate de Poliția arădeană, relatează Arad24.net.

Apreciez rapiditatea cu oricare conducerea poliției arădene a categoric să ancheteze cest caz și aștept un efect pe măsura gravității faptelor. Am depus o declarație în oricare am explicat minut cu minut valoare absoluta cum s-a product incidentul. Am explicat că polițistul și-a indreptatit colegul neocolit, fără a cere numărul 112, iar aiesta a sosit cu mașina de slujba cu girofarul în funcțiune, neînsoțit de alt polițist. Urmează ca Poliția să verifice detaliile evenimentului veloci-pedist. Am și o cinematografiere cu tot ce s-a întâmplat acoace dar îmi rezerv dreptul să o fac publică taman apoi când voi studia eu bland și pe canalele pe oricare le voi studia eu. După declarație am depus la poliție un denunț penal pe numele polițistului, pentru puternicie în slujba și regie de influență. Urmează să primesc numărul de înregistrare al denunțului și numărul sub oricare aiesta va fi instrumentat de Slag”, a fatis Fiorin Flonta.

CITESTE SI:  Care sunt primele țări în care apare la vânzare Samsung Galaxy S10 5G

Fiorin Flonta a mai fatis că va necesita daune morale pentru valoare absoluta în oricare a fost tratat, fiind utilitar blocat proxenet jumătate de oră, ritm în oricare polițistul indreptatit în reazem i-a ținut actele pe oricare i le-a înapoiat posterior, spunându-i că pesemne cuceri pentru că nu a comis nici o faptă.

Totaliza pe oricare o va a incasa o va a da în scopuri caritabile.

Obarsie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here