Bătaie la bordul unui aeroplan Wizz Air, între pasageri beți. Reacția piloților

0
38

Mai mulţi turişti britanici au fost arestaţi după ce un navigatie Wizz Air pe itinerar Luton – Budapesta a fost nevoit să-şi întârzie aterizarea din ratiune unei încăierări izbucnite la bolovan, relatează The Nedependent.

Zborul 2208, cu circumscriptie 170 de oameni la bolovan, era semen de finalul călătoriei mijloc de două ore până pe aeroportul Ferihegy, de la marginea capitalei ungare, când un pieritor insubordonat şi-a părăsit casiopeea aflat în mijlocul cabinei şi s-a dus la spatele avionului, parelnic pentru a beneficia lavoar. Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui paragraf!

Membrii echipajului i-au trebuincios pasagerului, cine părea să fi zbuciumat departe alcool amilic, să se întoarcă la locul său, iar când ista a refuzat, au avizat căpitanul că, în condiţiile în cine cabina nu se a banui în siguranţă, aerovehicul nu a se cadea ateriza.

Piloţii au efectuat pripeste o „întoarcere”, în cadrul căreia avionul a majorat fulgerator şi s-a îndepărtat de aerodrom.

Un madular al echipajului a explicat pasagerilor ce s-a întâmplat şi i-a trebuincios din nou pasagerului insubordonat să se întoarcă la locul său.

CITESTE SI:  Turla principală a catedralei Notre-Dame S-A PRĂBUȘIT: Noi detalii de la incendiul uriaș din Paris

În faţa unui nou respingere, un fractiune de pasageri – cine păreau să fi zbuciumat la rândul lor departe alcool amilic – şi-au părăsit locurile, supăraţi că pasagerul întârzia sosirea avionului la Budapesta.

În spatele avionului a izbucnit o bătaie. După ce au fost împărţiţi câţiva a pumnui, ordinea a fost restabilită parţial şi avionul a tare ateriza, cu o întârziere de jumătate de oră.

Pasagerilor li s-a trebuincios să rămână pe locurile lor, însă cei implicaţi în bătaie s-au inlaturare, şi-au luat bagajele de mână şi s-au îndreptat asupra spatele avionului. Căpitanul a anunţat că a sunat la poliţie, un anunţ întâmpinat cu aplaudari de ceilalţi călători.

Doi poliţişti au descins în aeroplan şi au arestant doi bărbaţi şi o vita.

Abonați-vă infruc-tuos la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fitece zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lumina!  

CLICK AICI pentru a a posta GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Obarsie link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here