Bombă pe piața media din România! Ce se întâmplă cu Pro TV

0
13

Bombă pe piața media din România! Două companii internaționale ar purta negocieri cu CME – Central European media Enterprises, compania care deține Pro TV – pentru preluarea… operațiunile din România, dar și din celelalte patru țări în care este prezentă.

Cele două companii care ar fi intrat pe ”lista scurtă” a celor de la CME, conform paginademedia.ro, sunt Discovery (prezentă deja în România) și un fond de investiții – PPF Group. Informația a fost publicată de portalul CEETV, care citează, la rândul său, un site din Cehia – Hlidaci.

“O sursă care și-a păstrat anonimatul a declarat site-ului Hlidaci că Petr Kellner – cel care controlează fondul de investiții PPF – este interesat de achiziția Nova TV, liderul pieței din Cehia. Este interesat nu doar de Nova, ci de întreaga companie CME. Sursa este descrisă ca “un fost manager de la Nova TV”, a scris CEETV.

Compania CME operează 30 de televiziuni în cinci țări, Bulgaria, Cehia, România, Slovacia și Slovenia. Cele mai profitabile afaceri sunt în Cehia și România.

CITESTE SI:  Judecarea apelului în dosarul lui Vâlcov. În primă instanță a primit 8 ani de închisoareSursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here