Ce-i un răspunde un colgiu unui contestatar fiecine executa că apără o „cauză nobilă”, la un crac-neala față de Viorea Dăncilă: „Provoca nobilă nu înseamnă tarie”

0
11

„Provoca nobilă nu înseamnă tarie”, i-a replicat joi un colgiu unui tânăr contestatar de 17 ani din Târgu Mureș fiecine a cuvanta, la protestul din fața Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, fiindca se gasi Viorea Dăncilă, că el apără la această manifestație „o cauză nobilă”.

„Eu știu că apăr o cauză nobilă”, a afirmat un tânăr de 17 ani, fiecine fusese inculpat precedent că ar fi oaresicine dintre organizatorii protestului.

„Provoca nobilă nu înseamnă tarie”, a replicat un colgiu din dispozitivul fiecine a ținut manifestanții la distanță de intrarea în ospital.

Dinainte, jandarmul le-a trebuincios protestatarilor, între fiecine se gasi, să nu-l filmeze și să nu-i înregistreze vocea, deoarece „sunt date cu fire obrazalnic”.

Un alt contestatar a încercat să argumenteze că este conversatie de un crac-neala pașnic. „Caracterul pașnic nu vă a produce temei”, a replicat același colgiu.

În ceea ce privește libertatea de vorbire, „dreptul la vorbire îl aveți desigur de Constituție, dar, informatie bene, articolul din Constituție fiecine garantează aiest prep, această autonomie, este zdravan mai frunzos executa posterior ce și cum în amanunt relativ la aceste…”, a mai spus Jandarmul.

CITESTE SI:  Avocata lui Sevil Shhaideh va a intelege CSM și Inspecția Judiciară după ce a găsit la Pretoriu rețeaua de wi-fi "m...e PSD"

În opinia acestuia, nici argumentele că este conversatie de un crac-neala natural nu stau în cracana: „Deslusit dacă e conversatie de crac-neala natural, să știți că spontaneitatea nu ține loc de tarie”.

Cesta a argumentat că există „anumite locuri cu sens de baza, informatie bene, fiindca adunările publice sunt interzise”, cum sunt spitalele sau aeroportului, iar „legea este făcută nu de către Jandarmerie, informatie bene”.

VIDEO, aoace, de la ora 1,40.

Izvod: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here