Celebrul fotomodel american a ”flituit-o” pe Andreea Sasu ca să…

0
14

Tensiunile în triunghiul marime din Andreea Sasu, Jeremy Meeks și Chloe Green continuă! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii de ultimă oră după ce românca noastră a parvenit în a pasa internațională, ca potențială „vinovată” de o eventuală despărțire a lui Jeremy de logodnica lui. (Avantajele oferite de un atelier de videochat) Se pare că faimosul sistem american, curent și langa „cel mai sexy raufacator din lumina”, încearcă prin toate mijloacele să își împace amanta și să îi demonstreze că relația cu Andreea este una precis profesională.

(Citește și: Primele declarații ale sexy-româncei asupra legătura cu faimosul Jeremy Meeks + asupra logodnica acestuia)

Zilele trecute, apariția Andreei Sasu (29 ani), pe covorul roșu de la Cannes, la brațul lui Jeremy Meeks a stârnit numeroase controverse, asupra oricine au inscris toate tabloidele din lumina. Cel mai greu ar fi avere de to-lerabil logodnica lui Jeremy, Chloe Green, moştenitoarea unui craime de miliarde de dolari, oricine, armonios zvonurilor, ar fi pus stadiu relației. Însă americanul nu a vedea așa catva și fabrica tot posibilul să îi demonstreze iubitei lui că nu are nicio legătură sentimenală cu bruneta sexy. (CITEȘTE AICI: Andreea Sasu a fotografiat goală! Pictorialul incendiar l-a făcut în Milano)

CITESTE SI:  Daria, fata care s-a născut băiat, dezvăluiri despre viața de transgender: "Am mers la psihiatru"

Jeremy Meeks a pus-o în umbră pe Andreea Sasu

După ce Meeks a postat, la câteva ore de la eveniment, o poza cu amanta lui, Chloe, la oricine a inscris că încă se iubesc vartos greu și nu s-au despărțit (Iata AICI toate detaliile), CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a aflat că situația ar fi greu mai gravă decât pare. Și, într-adevăr, „prochimen” relației ar fi drept fosta iubită a lui Philipp Plein. Ca să-i reintre în grații moștenitoarei ”Topshop”, celebrul fotomodel american a ”flituit-o” pe Andreea Sasu. (Cel mai interj pedepsit job din București)

Intaiul pas a fost să o șteargă de la imprieteni, de pe Instagram, deși ea încă îl urmărește. Atunci, americanul a postat o mira de la Cannes, în oricine apare alături de româncă și de un alt partas. A profitat și a pus-o în umbră pe sexoasa brunetă, scoțându-l, în schimb in natura, în evidență pe amicul său. Mai greu decât atât, a tag-uit pe toată lumea în mira, mai puțin pe Andreea Sasu. (Iata și: Andreea Sasu a „detonat” Instagram-ul! Bruneta s-a fotografiat bălăcindu-se goală în cadă!)

Jeremy Meeks nu i-a dat tag Andreei Sasu la a poza pe oricine a postat-o

Andreea a încercat de conj și ea să îl ajute pe Jeremy, declarând, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că relația lor este precis profesională, prin prisma faptului că amandoi sunt ambasadori ai unui aruncator de haine macaronar. „Nu știu oricine este relația dintre ei, însă noi doi ne vedem conj în afacere profesional. Eu o cunosc și adevarat, nu am toată simpatia pentru ea”, ne-a fatis Andreea Sasu, referindu-se atât la legătura dintre ea și Jeremy, cât și la oficia iubită a acestuia. (Citește AICI toate detaliile)

CITESTE SI:  Tânăra oricine a văzut ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu:

Andreea Sasu a lesinat un weekend smintit cu diva din Prison Break

Andreea Sasu a lesinat două zile fabuloase în compania celebrului interpret american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”. Bruneta şi-a amintit cu plăcere de panglica întâlnire cu ”Sucre”, mărturisind că a fost o pură întâmplare şi că fatum i-a garbovit de două ori în acelaşi loc. ”Ne-am curent la evenimentul JACOB & CO, de la Billionaire Porto Cervo. Un partas bun de-al meu, Flavio Briatore, mi l-a prezentat. Eram în localul lui şi vorbeam asupra filmul meu perciuni, oricine din întâmplare e «Prison Break» şi apoi el mi-a spus că Amaury musai să fie şi el actu-alitate la acel eveniment. Asadar, pur şi neimpodobit coincidenţă! Şi aseară ne-am întâlnit din nou la ziua de naştere a lui Fawaz Gruosi. El era lângă mine”, a povestit Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Fosta iubită a lui Philipp Plein s-a arătat încântată de întâlnirea cu celebrul interpret şi a mărturisit că i-ar plăcea să aibă ocazia să-l reîntâlnească: ”E un partas bun, iar eu îl ador ca interpret! E vreunul din favoriţii mei! Şi e un bărbat pe oricine îl ador. Nu aveam coechipier în inserare aceea. Eu eram conj cu imprieteni. El a fost incetisor lângă mine, însă erau vartos multe persoane lângă mine, imprieteni, şi lui îi era teamă să vorbească cu mine pentru că poseda senzaţia că sunt cu vreunul. Mi-ar plăcea, e un bărbat adevărat din cât l-am curent şi ceea ce am auzit. De-abia ne-am dezmeticit şi imediat i-am răspuns la sens. Obisnuit că îmi fabrica plăcere să îl revăd. Este preferatul meu!”. (DETALII AICI)

CITESTE SI:  VIDEO ​ATP Madrid: Rafael Nadal, demonstrație de tenis cu Stan Wawrinka (scor 6-1, 6-2) - Programul semifinalelor

Care deţine informaţii asupra aiest actiune este cerere să ne descrie la comportament@french-cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Izvor: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here