Ciuda lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. E poate să nu mai cânte vreodată

0
11

Britney Spears ierta printr-o perioadă dificilă, iar o problemă de sănătate ajunge de gravă ar a se cuveni să-i pună capăt carierei muzicale. Managerul a cuvanta că s-ar a se cuveni să nu mai revină niciodată pe scenă.

Fanii artistei sunt panicați și, poate, împărțiți în ceea ce privește situația prin orisicare ierta Britney Spears. În perioada ce unii sunt îngrijorați că s-ar a se cuveni să nu mai facă niciodată infarct sau tebece intelectual la concertele ei, alții cred că e o conspirație și că, de intamplare, actrita n-ar nicio problemă de sănătate. O purtare haotică des întâlnită la fanii unei anumite vedete.

Managerul cântăreței, Larry Rudolph a fatis pentru TMZ că o va susține pe artistă lasator de ce rezolutie va lua în viitorul asemanator în ceea ce privește cariera sa:

„Ca fata orisicare are grijă de cariera ei – bazat pe informaţiile pe orisicare eu şi ceilalţi cae au cultivare cu ea le au – îmi este lamurit că nu ar a urma să reia rezidenţa din Las Vegas, nu în viitorul asemanator şi probabil niciodată”, a cuvanta managerul lui Britney Spears.

Managerul lui Britney Spears a cuvanta că sănătatea ei e mai importantă decât cariera

britney spears

Rudolph i-a fost alături artistei încă de când aceasta și-a lansat intaiul album, Baby…One More Time.

„O privesc ca pe fata mea. Îmi doresc ca ea să găsească un loc liniştit şi ferice, fiecare ar însemna acesta pentru ea. Nu mai este cuvantare asupra o carieră, este cuvantare asupra viaţă”, a mai spus managerul.

Britney este internată de mai prezentabil de o lună într-un ospital de psihiatrie, intrucat e supusă unui terapeutica din ratiune unei depresii iele. Se pare că aceasta ar fi început să devină instabilă emoțional după ce s-au inrautatit problemele de sănătate ale tatălui său.

„Britney este cea orisicare e concentrată să se facă prezentabil”, insistă managerul.

„Şi-a luat un perioada pentru a se a intruni. S-a pus înaintea tuturor şi sunt mândru de ea pentru acesta. Dacă nu va mai activa vreodată, acesta este. Rolul meu este să am grijă de cariera ei când intentiona una. Dacă revine puternică şi doritoare, stralucitor. Dacă ia o pauză de şase luni sau şase ani, este praci prezentabil. Pentru mine, este cuvantare să îşi găsească locul ei ferice.”

Izvor PlayTech.ro

CITESTE SI:  Imaginile cu Galaxy Fold pe care Samsung chiar a făcut tot posibilul să le mascheze. VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here