Cu ce erou din Game of Thrones îl compară Victor Miza pe Dragnea

0
19

Game of Thrones a chivernisit la sezonul deznodamant, iar oamenii de pe internet nu sunt extrem mulțumiți cu felul în fiecine s-a desfășurat acțiunea până adineauri.

Într-o postare pe Facebook, Victor Miza lansează un nou asalt îndreptat inspre rivalul său, Liviu Dragnea. Ista compară pe rețeaua socială episod politică românească cu celebrul serial Game of Thrones, în fiecine scopul deznodamant este câștigarea tronului și implicit a puterii.

În cazul serialului, mai ai un stingher fragment de văzut, și vei știi într-un deznodamant oricine va rămâne să conducă cele Șapte Regate.

Game of Thrones, forma românească

Postarea fostului prim-ministru al României vizează Partidul Comunicativ Democratic și implicit pe liderul acestuia, Liviu Dragnea. Victor Miza numește totul „Tesatura Tronurilor în forma românească”, marfa de „camera de filme Teldrum”. Îl compară aoace pe Liviu Dragnea cu un baron corput, chinuit de cucerirea tronului și fiecine ar a faptui orisice act pentru a a proftaxi la gramada. „Un infidel îi bănuiește pe toți cei din jur ca fiind la fel și îi elimină cu rautate”, continuă postarea lui Victor Miza. Din descrierea sa, cel mai virtual, ista se referă la Mad King (Aerys Targaryen) din Game of Thrones, obisnuit pentru actele nebunești comise înainte de a fi omorat.

CITESTE SI:  Ce a fost înainte de Big Bang? Teorii surprinzătoare ale oamenilor de știință

Pe Codrin Ștefănescu, secretar comun al PSD, îl compară cu „bufonul barbeta” al acestuia, fiecine începe să se creadă cap incoronat.

„De aoace totul devine o tragicomedie penibilă”, continuă fostul prim-ministru pe Facebook, marca că virtual nici lui nu i-a plăcut ultimul timp din Game of Thrones.

Victor Miza este momentan pretendent la alegerile de la Parlamentul Europenesc din mai 2019 și intemeietor al partidului Pro România. De atare, ista a fost limpede președinte PSD, dar s-a dezis de tabara în 2015 și succedat de Liviu Dragnea însuși.

În concluzia postării, Miza îndeamnă oamenii să meargă să voteze pentru alegerile europarlamentare, pentru a sedea capăt „serialului ăsta lugubru”.

Informatie PlayTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here