Cum a apărut Bianca Drăgușanu îmbrăcată într-un mall din Capitală. Bucureștenii și-au dat coate când au văzut-o. S-au uitat toți într-un singur loc 😉

0
35

Bianca Drăgușanu radiază de fericire, deoarece totul îi merge foarte bine, și pe plan profesional, dar și pe cel personal, împăcându-se cu Alex Bodi a patra oară. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, se ceartă foarte des, însă se împacă la fel de repede. Blondina are mare încredere în ea, dar și in sentimentele afaceristului.

Recent, Bianca a apărut într-un mall din Capitală, iar cei prezenți și-au dat coate când au văzut-o pe frumoasa blondină, posteriorul ei bombat a atras toate privirile, mai ales că era îmbrăcată foarte mulat. Vedeta are mare grijă de aspectul ei fizic, merge constant la sala de fitness, dar nu neglijează nici alimentația și tratamentele corporale.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat din nou

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, din nou, un cuplu! Da, este adevărat! Cei doi s-au împăcat pentru a patra oară! Mărturie în acest sens sunt filmările nocturne obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

CITESTE SI:  Pompier din Mehedinți, argint la Europenele de Culturism şi Fitness

I-am întâlnit pe Bianca și Alex la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală, într-o formă maximă. Au dansat până la epuizare, s-au îmbrățișat și sărutat, semn clar că diferendul din trecut a fost dat uitării. La masa lor s-a consumat șpriț! Ținem să precizăm că nimeni nu a făcut abuz de alcool. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut până aproape de 4 dimineața. Au plecat împreună din local, ca doi îndrăgostiți. Cert este că au decis să mai acorde încă o șansă relației. (Vezi AICI mai multe detalii)

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit a treia oară la scurt timp după Sărbătoarea Învierii Domnului. Ei au mai pus punct relației la sfârșitul lui februarie și la sfârșitul decembrie.Sursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here