Cursa Ryanair București-Timișoara a fost amânată. „O piesă a fost furată sau a dispărut”

0
9

Cursa Ryanair de pe ruta București-Timișoara, ce ar fi trebuit să decoleze joi dimineață la ora 6:30, a fost amânată deoarece „o piesă a fost furată sau a dispărut” din cabina pilotului, potrivit unui telespectator Digi24. Pasagerilor li s-a spus că o altă aeronava va veni la ora 10:00.

Potrivit bucharestairports.ro, aeronava Ryanair încă nu decolase în jurul orei 9:15.

„Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că „o piesă a fost furată sau a dispărut”. „Lipsește o parte din cabină”. Formulările nu-mi aparțin”, ne-a transmis Bogdan, un telespectator Digi24. 

„Cursa București-Timișoara de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesa din cabina pilotului a fost furată și nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a spus un alt telespectator.

„Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de 1h ca să ne anunțe”, a adăugat Cristian, care în acest moment se află în Aeroportul Otopeni.

CITESTE SI:  Au ieșit la SUPRAFAȚĂ! Informațiile ținute la SECRET de oamenii lui Carmen Dan, aflate

Digi24.ro a solicitat companiei aeriene un punct de vedere cu privire la acest zbor.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here