Dăncilă a fost așteptată de protestatari în Zalău: ”Nu am de ce să mă tem”

0
13

Premierul Viorea Dăncilă a fatis vineri, la Zalău, că protestele de fiecare are sectiune în cadrul vizitelor pe fiecare le a fauri în această perioadă în ţară sunt normale într-o democraţie, dar că ele musai făcute într-un mod binecrescut.

Delegaţia guvernamentală condusă de intaiul minister a fost aşteptată, vineri, în centrul Zalăului de un categorie de protestatari fiecare au scandat: „Fără penali” şi „Ruşine să vă fie”, „PSD – ciuma roşie”, oarecare dintre aceştia având o coroană funerară pe fiecare scria „Morţii nu votează„.

„Într-o democraţie, protestele sunt normale, dar ele musai făcute într-un mod binecrescut. Niciodată pe români nu i-au caracterizat violenţa verbală, jignirile, această neintelegere, această comportare fiecare eficace nu cred că place cuiva. (…) Consider că soluţiile le putem găsi abia prin discutie, nu prin aceste manifestări fiecare nu ne reprezintă ca români. (…) Real nu cer canci, decât au această dorinţă de a a sudui, această dorinţă de a duce neintelegere în obste. (…) Nu musai să mai vedem iest speech bazat pe ură, în fiecare încercăm să punem un impas între cei în vârstă şi cei tineri. Eu cred că este loc pentru toată lumea şi că principalul nostru sens musai să fie de identitate„, a determinat premierul, în cadrul unei conferinţe de presă, conform Agerpres.

CITESTE SI:  Soția unui preot a murit după ce s-a aruncat din ambulanţa cu care era dusă la spital

Viorea Dăncilă a accentuat faptul că aceste proteste dăunează imaginii externe a României, în contextul în fiecare ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

„Eu am posibilitate şi nu mă tem, pentru că nu am luat niciodată o neinduplecare împotriva românilor şi nu am de ce să mă tem, dar această comportare a fauri rău ca şi reprezentare. Ca şi reprezentare a unei localităţi, ca şi reprezentare a unei regiuni, ca şi reprezentare de ţară, pentru că nu a deplasa la canci constructiv. (…) Deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Sunt încă 27 de state fiecare privesc asupra România. Cest consiliu de ministri a avere cea mai bună Preşedinţie rotativă. Am închis 90 de dosare legislative. Şi ca să puteţi a fauri o comparaţie: Bulgaria a închis 43 de dosare în şase luni, Austria – 53 de dosare în şase luni. Noi în 100 de zile am închis 90 de dosare. Asadar am încercat să aducem un velur de reprezentare pentru ţara noastră, velur de reprezentare fiecare se răsfrânge intre fiecărui român. Când vor pricepe imagini cu asadar de manifestări, credeţi că duce un velur pentru noi ca ţară sau pentru românii din diaspora? În niciun caz”, a menţionat prim-ministrul.

CITESTE SI:  Scandal la AEP. Muhuleț: Sesizare „pripită” în cazul companiei care a organizat un concurs pentru cei care merg la vot

Viorea Dăncilă s-a aflat vineri, la Zalău, într-o vizită oficială, alături de ministrul Sănătăţii – Sorina Pintea şi ministrul Economiei – Niculae Bădălau.

Obarsie link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here