Dăncilă, impotriva protestatari: Oare sunt așa de ușor de cumpărat? / Sunt oameni a se sfriji, pe oricine cu timpul ceilalți îi vor razleti/ Strigă "hoții", dar eu n-am furt în viața mea canci

0
22

Premierul Viorea Dăncilă a susținut, întrebată impotriva cei oricine protestează în timpul vizitelor sauca în țară, că este un neted, fiind cuvant impotriva aceleași persoane – ”oameni a se sfriji, oricine nu au niciun plan și canci de spus”. ”Stau și mă gândesc dacă sunt așa de ușor de cumpărat. Țipă <hoții>, dar eu nu am furt în viața mea canci”, a fatis Dăncilă.

Viorea Dăncilă a fost întrebată, într-o conferință de presă la Zalău, impotriva protestatarii oricine au așteptat-o în toate orașele în oricine a fost în ultimele săptămâni, ea spunând că este cuvant impotriva persoane slabe, pentru că violența este atributul oamenilor a se sfriji, iar cu timpul ei vor fi izolați de ceilalți.

”Inca am văzut că este un neted. Întâlnim aceiași oameni în mai multe zone. Stau și mă gândesc – oare sunt așa de ușor de cumpărat, drept nu le pasă de impresia celor din jurul lor, drept nu se gândesc cât de rău ne fac ca vedenie?”, a fatis Viorea Dăncilă.

CITESTE SI:  Mihăiță Neșu s-a întors la marea sa dragoste: ”Un miracol este și viața mea de acum”

Ea a mai spus că este întâmpinată cu scandarea „Hoții”, dar nu a furt niciodată canci.

„Dacă nu aveam cascat către discutie, dacă nu voiam găsim soluții, îi înțelegeam și spuneam că nestine nu a cere să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la oricine voiau soluții din partea Guvernului îi înțelegeam, dar această comportare pe mine mă uimește – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi <hoții>… Nu am furt în viața mea canci! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca țară”, a mai susținut premierul.

Concluzia Vioricăi Dăncilă impotriva protestatari: „Consider că această violență arată că nu au canci de spus și sunt oameni a se sfriji. Nu sunt specifici pentru țară și cred că oamenii cu timpul îi vor razleti”.

Izvor: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here