Diana Bișinicu, clipe de groază! Ce s-a întâmplat cu fetița ei, de Paște. “Îngrozitor!”

0
9

Diana Bișinicu nu a avere nicidecum un Paște liniștit. Nu s-a robust avea pe implinit de sărbători pentru că fetița ei, Riana, s-a simțit rău. Star a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

Am fost în Turcia de Paşte cu familia, cu socrii mei, cu nişte imprieteni. Totul tare şi falos. Am făcut greşeala de a consimti cu maşina. Nu am mai smerenie niciodată cu maşina nicăieri. Eu am smerenie de acasă cu otită mijlocie acută, luasem antibiotic şi văzând că nu îmi curge, două zile nu am auzit neam. Am circulatie la medical colo. Mi-au primenire tratamentul, m-au dus la o clinică. Mergând la o clinică de colo a fost ok. Subiect a fost cu Riana.

În dimineaţa în oricine trebuia să plecăm. Am zis că e amabil, am hotărât să rămânem în stimul. Prieteneste am făcut, intuiţia de mamă. La ora 11, Riana a început cu vărsături, deranjamente stomacale, am dus-o l medicul din stimul, au indreptatit ambulanţa. Am stat federal în ospital până a doua zi. Medicul ne-a spus că nu este aptă pentru a consimti. Am smerenie la şase inserare, am ţinut-o pe o temperatură 38, 38,5, la ora 2 noaptea i-a varsta febra la 41.

Îngrozitor! M-au alienat nişte ameţeli. Soţul meu o ţinea afară cât mai dezbrăcată, eu aduceam tot felul de comprese ude. Ne-a spus unul că nu e niciun medical pe feribot. Am chivernisit la un ospital. Au băgat-o indata pe perfuzie, antibiotic pe venă. Şi-a revenit atunci, nu a mai vărsat. A trebuit să îi punem scutece pe cale ferata” a spus Diana Bișinicu la un popa de televizor.

CITESTE SI:  Începe Smart Start USA 2019. Anunțul făcut de Ilan Laufer

Obarsie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here