Directorul Metrorex, anunț cu mandatul pe masă – Când vom circula pe Magistrala 5 Drumul Taberei – Eroilor – Stiri pe surse

0
9

Pe magistrala 5 a metroului bucureștean Drumul Taberei – Eroilor se va circula cu certitudine în decembrie, a anunțat miercuri directorul general al Metrorex Dumitru Șodoloescu.

Directorul spune că lucrările sunt finalizate în proporție de 99,5%, iar finisajele în proporție de 90%. Luna viitoare va fi realizată alimentarea cu energie electrică, iar lucrările de automatizare vor fi finalizate la 23 noiembrie, a precizat directorul la un eveniment privind marile proiecte de investiții ale anului, realizat de DC Media.

Planurile de investiții ale Metrorex cumulează 12,3 miliarde de euro, în trenuri noi, lucrări de infrastructură, pentru noi magistrale și extinderea celor existente. După finalizarea lucrărilor din strategia de dezvoltare a companiei, aceasta va ajunge la 8 magistrale.

În acest an vor mai fi efectualte lucrări la Magistrala 2, cea mai aglomerată, de modernizare și înlocuire a căii de rulare, asigurarea a 63 de puncte de acces pentru persoane cu deficinețe de vedere, precum și organziarea licitațiilor pentru tronsonul 1 Mai – Tokyo, precum și achiziționarea de noi trenuri.

CITESTE SI:  Reacția unui copil de 7 ani care și-a văzut mama murind, în urma unui accident stupidSursa: stiripesurse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here