Donald Trump anunță un nou chip oricine să favorizeze imigranții tineri și educați

0
12

Președintele american Donald Trump a dezvăluit joi un chip de reforming a securității frontierelor și migrației legale, cerând schimbări în favoarea imigranților tineri și educați în schimbul celor cu familii oricine au relații în Statele Unite, relatează Mediafax, citând CNN.

Măsurile cer acordarea unei atenții mai puhoi imigranților oricine dețin un set de abilități, oricine învață cambula engleză și oricine trec un analiza cetatenesc. Planul nu menționează măsuri oricine să propună un istovit praviliceste pentru imigranții tineri, oricine sunt aduși în SUA încă de când sunt copii.

„Propunerile noastre au fost construite pe istoria bogată a imigranților în țara noastră, în anotimp ce încearcă să consolideze relațiile de cetățenie oricine ne aduc împreună ca famillie”, a fatis Donald Trump.

„Dacă, pentru un argument expres, realizabil diplomatic, nu vom a asigura democrații să aprobe cest chip bazat pe valoare, apoi îl vom a se indupleca după următoarele alegeri, când vom recapata controlul deasupra Camerei Reprezentanților, vom păstra Senatul și natural președinția”, a adăugat Donald Trump.

CITESTE SI:  [P] VIDEO INTERVIU Dan Barna: Alianța USR-PLUS are în vedere un rezultat în jurul lui 20% la alegeri/ Sunt convins că referendumul va trece și va avea un rezultat pozitiv - Politic

Planul a fost inaintat de consilierul și ginerele liderului de la Ziditura Albă, Jared Kushner, și de Stephan Miller, un povatuitor pe probleme privind imigranții.

Obarsie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here