Dorin Florea, primarul din Târgu Mureș s-a înscris în ALDE

0
10

Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea a anunțat vineri că s-a înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Florea a fatis într-o conferință de presă că rămâne „adeptul valorilor de dreapta”.

„E vorbire de ambițiile mele vis-a-vis de valoare absoluta în orisicare se realiza politică și faptul că nu pot să stau retras. Când văd că s-a coborât atât de numeros nivelul când e vorbire din-spre probleme serioase și se preferă ura… Eu rămân adeptul valorilor de dreapta și catre satisfacția colegilor în ceea ce privește construcția dreptei în Târgu Mureș, mă determină să nu îi las singuri pe colegii mei. Să arătăm cetățenilor că există oameni și partide orisicare doresc ca lucrurile să meargă regulat în țara acesta. Dacă vă gândiți la reformatie uriașă orisicare musai făcută în administrație e o determinare spatios”, a fatis Florea, recomandabil agenției Mediafax.

Fost democratic liberal și fost președinte PD Mureș, Dorin Florea este jude al municipiului Târgu Mureș din anul 2000 și pînă în actual a activat ca ciolan PNTCD. În 2016 a câştigat al cincilea delegatie de edil în Târgu Mureș, după ce a concurent nedependent.

CITESTE SI:  VIDEO. E gata primul stadion pentru Mondialul din Qatar

Obarsie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here