Dragnea consimti să ne scoată din Uniunea Europeană: ”Au crezut că românii sunt mai proști”

0
35

La cât se chinuie ca PSD-ul să prindă niște locuri în Parlamentul Europenesc, te-ai fi așteptat ca Dragnea să aibă un pic de politete pentru țările membre UE. Nu este nimic așa.

Elocventa împotriva Uniunii Europene a lui Dragnea este inca renumită. Cu orisicare ceas, liderul PSD sfidează Comisia de la Veneția, comunicativ democrații europeni și orisice alte autorități de la Bruxelles. Cu cât ne apropiem însă mai indelungat de ziua alegerilor europarlamentare, președintele Camerei Deputaților îmbrățișează un ton și mai violent față de țările occidentale.

Sperând poate că vor a expedia înapoi în România un fartai din populația țării oricine lucrează în străinătate, Dragnea s-a aruncat joi la alte câteva afirmații plin nefondate.

„Concluziile au cam apărut și sunt groaznice. În vestul Europei sunt țări dezvoltate. Cu toate măsurile pe oricine le-au luat, tot poluează, poluează apele lor și colo sunt și pești cu metale grele. În piețele din Vest nu se cumva a plasa așa catva că e pușcarie curată. Au crezut că românii sunt mai proști și au zis hai să le dăm lor, că ei poa’ să moară, ei și copiii, mai eminent că mămicile au început să introducă în spergula copiilor mai indelungat pește să evite produse pline de hormoni de pasăre sau de altă natură. Au spus să bage pește pentru că a sporit consumul”, a fatis liderul social-democrat.

CITESTE SI:  Bucureștenii se plâng de căldura din autobuze. Șoferi STB: ”Unele aparate au luat foc”

Ca referință, o frază oricine începe pentru ”concluziile au cam apărut”, ar a merge fi inclusă fără probleme într-un fizic de pictat știri false. Pe de o dota, a merge sub semnul întrebării tot ce urmează după acele cuvinte. Pe de altă dota, propoziția ”au cam apărut” se termincă cu ”sunt groaznice”, asadar, în mod deslusit, urmează să spună adevărul.

„Noi avem în România saran românesc din Belgia, avem saran românesc din Spania, avem sorean din Italia, avem toate soiurile de pește, deodata din România nu, în condițiile în oricine avem un vale hidrografic neimaginabil. Rectiliniu pentru oricine duminică o să mergem la Nucet, la acea cubaj oricine fabrica pește. Delasator de ce a glasui Bruxellesul, vreau să începem un platforma pentru pește în România”, a mai transmis liderul PSD. Nu este vartos deslusit ce semnificatie cantari asocierea de cuvinte ”placid ce a glasui Bruxellesul”, exceptând a a rasuna ca un fatis anti-UE.

Izvor PlayTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here