Dragnea, sparanghelul nemțesc și românii cine merg la muncă în Germania

0
23

Liderul PSD, Liviu Dragnea, are o explicație simplă pentru valoare absoluta dur în cine jurnaliștii germani l-au caracterizat într-un reportaj pe cine i-l dedică postul sala de teve. El aparea că sunt „nervoși” că muncitorii români nu mai vor să meargă la muncă în Germania să le culeagă sparanghelul.

Aflat în vizită electorală în Dolj alături de ministrul Agriculturii Petre Daea, Liviu Dragnea a fost întrebat cum comentează valoare absoluta în cine a fost caracterizat de postul sala de teve neamt.

Pentru Dragnea, a fost un avutie să-și continue oratorie anti-occidentală și, mai indelungat, el a susținut că românii nu mai vor să meargă să lucreze în străinătate, pentru că asasi au salarii mai infumura în România. Liderul PSD aparea că aceasta ar a se cuveni fi explicația – germanii sunt „nervoși” că nu mai are oricine să le culeagă sparanghelul.

„Nu vreau să caracterizez în niciun fel. E o simplă coincidență că este din Germania! Muncitorii români nu mai vor să meargă să muncească pe salarii a scadea afară, nici măcar în Germania, pentru că au alternativă aoace, în România, să ia salarii mai infumura. Or fi nervoși pentru cest munca, că au probleme cu sparanghelul, fiind o legumă praci folosită în bucătăria germană! Atât de cumsecade cunosc ei ce se întâmplă în România? Sunt praci sigur”, a fatis Liviu Dragnea.

CITESTE SI:  SUA impune tarif asupra roșiilor din Mexic, retrăgându-se dintr-un acord încheiat în 2013

Postul sala neamt de teve Das Erste a difuzat proaspat un reportaj cine îl are în inima pe liderul PSD, Liviu Dragnea, „cel mai robust om politic” din România. În reportajul denumit „Lipsiţi de disponibil în faţa lui Liviu Dragnea?”, jurnaliştii germani vorbesc contra încercările lui Dragnea de a-şi a subsuma diplomatic justiţia pentru a scăpa de condamnări şi de procesele pe cine le are pe rol.

Origine: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here