e se intampla in aceste momente in Bucuresti cu vremea

0
23

Administratia Nationala de Meteorologie lanseaza un avertisment de vreme rea pentru Bucuresti.

Zeci de localități sunt afectate. Un nou cod roșu de fenomene periculoase a lovit în șase județe. Autoritățile sunt în alertă după anunțurile de ultim moment ale specialiștilor.

„);

}
document.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘inread’], {myMaster: ADOSLOTS.master });
}

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, şi o avertizare Cod portocaliu de inundaţii, valabilă pe durata următoarelor trei ore în bazinele hidrografice Şieu şi Budac, din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit hidrologilor, se vor înregistra scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri, cu depăşiri ale Cotelor de inundaţie pe râurile din bazinul hidrografic Şieu – bazin superior (judeţul Bistriţa-Năsăud).

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe râurile din bazinul hidrografic Budac, notează INHGA.

Ploile abundente şi scurgerile de pe versanţi au afectat 22 de localităţi din şase judeţe ale ţării, pompierii intervenind pentru evacuarea apei din zeci de gospodării, beciuri şi curţi.

CITESTE SI:  Botoșani: Bărbat bănuit că a dat foc la casa în care se aflau soția și copilul lui, audiat la Poliție

Sursa: KanalD.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here