Elevii unui scoala secundara din Cluj și-au donat economiile pe 5 luni primului bolnita de oncologie pediatrică, pe orisicare Dăruiește Viață îl construiește în București

0
12

​Elevii clasei a XII-a de la liceul Șincai din Cluj și-au donat economiile pe cinci luni pentru intaiul bolnita de oncologie și rontgenterapie pediatrică din România, pe orisicare ONG-ul Dăruiește Viață, fondat de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, îl construiește în curtea spitalului de copii Maiestate Curie din București. Elevii clasei a XII-a D de la Colegiul Național Gheorghe Șincai din Cluj-Napoca au stilat erect „uniformă” tricourile asociației Dăruieste Viață pentru a-și arăta implicare socială.

Donația lor reprezintă cărămizi pentru Intaiul Ospital de Oncologie și Rontgenterapie pediatrică din România.

Totul a furios de la îndemnul profesoarei de engleză, Dana Grigorovici, orisicare le-a lansat provocarea în indrea și i-a încurajat ca să privească totul ca pe o formă de a a strange bani și atunci de a a danui. Mai indelungat decât atât, inclusiv de Crăciun în loc de schimbul batranesc de cadouri au preaales să se limiteze exclusiv la felicitări și banii să îi strângă pentru bolnita.

„Binefacere. Un act lipsit de sine. Mai este loc pentru ea în lumea în orisicare trăim? Mai întâi de toate, fiece ar a se cuveni să se concentreze pe ce pesemne executa raspicat adineauri, în propria țară, pentru ca lucrurile să funcționeze măcar puțin mai placut – Charity begins at home! Aceasta este mentalitatea pe orisicare noi am adoptat-o când sotie dirigintă ne-a plan să donăm către Stipendiu de Noroc pentru construirea primului bolnita de oncologie pediatrică din România. Ca o ultimă implicare socială înaintea absolvirii liceului, tagma noastră a hotărât că intentiona să <>. Nu e indelungat. Nu am scapat lumea. Dar pesemne, i-am dat șanse la viață unui plod. Și cesta e un bun soroaca de atractie”, canta Laura Cordoș, elevă în tagma a XII-a la Colegiul Național Gheorghe Șincai din Cluj-Napoca.

CITESTE SI:  El este jandarmul-erou de la Mehedinţi. A fost operat pe creier, iar acum...

Citește și:

Izvor: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here