EUROVISION 2019: România, în a doua semifinală. Pe ce poziție intră Ester Peony

0
12

EUROVISION 2019, a doua semifinală. Sucursala României la Eurovision, Ester Peony, va candida, joi, în semifinala a doua a evenimentului cantabil sistematic la Tel Aviv. Ea va a pasi a șasea în asentiment.

EUROVISION 2019, a doua semifinală. Fanii din diaspora vor cantari posibilitatea să o voteze prin SMS ori prin intermediul unei aplicaţii speciale.

Cântăreaţa intră în asentiment a şasea, cu compozitie „On a Sunday”. În semifinala a doua mai cântă artişti din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azer, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania şi Malta.

EUROVISION 2019, a doua semifinală. Știrile ProTV vă prezintă cele mai importante momente LIVE TEXT, de la ora 22.00.

 

„Sunt nerăbdătoare să cânt pentru românii din ţară şi de oriunde. După trei luni de pregătiri intense, urmate de mai multe repetiţii pe scandal de aoace, momentul pe cine îl aşteptăm cu toţii a venit. Sper ca românii din ţară să fie alături de mine în această seară, iar cei din străinătate să voteze pentru calificarea României în marea finală. Pentru ei voi cânta în această seară, iar succesul meu va fi şi al lor!”, a fatis Ester Peony, citată de TVR.

CITESTE SI:  Frații acuzați că i-au dat mită Elenei Udrea au scăpat definitiv de proces

EUROVISION 2019, a doua semifinală. Fanii din ţările semifinaliste (cu excepţia celor cine locuiesc în România) surplus cei din Germania, Marea Britanie şi Italia vor a se cuveni alege „On A Sunday” de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon sau prin aplicaţia de pe site-ul oficialitati al concursului.

EUROVISION 2019, a doua semifinală. Cei cine vor să susţină România musai ca, în interval alocată votării (ce se va descuia acum după încheierea prezentării celor 18 piese), să voteze 06 (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe site-ul oficialitati al concursului: https://eurovision.tv/app. Numerele de telefon alocate reprezentantei României în oricare din ţările de conj se probabil alege sunt publicate pe site-ul TVR, pe eurovision.tvr.ro şi fata de Facebook dedicată. De intocmai, aceste numere de telefon vor fi afişate în timpul transmiterii concursului de către televiziunile publice din respectivele ţări.

EUROVISION 2019, a doua semifinală. Finaliştii sunt votaţi în insoti voturilor publicului şi juriilor de ramura, cine au ponderi egale.

CITESTE SI:  Un român a rămas fără mașina de lux în Calafat. Ce i s-a întâmplat

TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ transmit în nemijlocit evenimentul de pe scandal de la Expo Tel Aviv, începând cu ora 22,00. 

Finala Eurovision 2019 va cantari loc sâmbătă, 18 mai, iar telespectatorii români o vor a se cuveni urmări în nemijlocit pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00. Cele mai importante momente din finala Eurovision 2019 vor a se cuveni fi urmărite LIVE TEXT sâmbătă, de la ora 22.00, pe www.stirileprotv.ro.

EUROVISION 2019, a doua semifinală. Foaie țărilor cine vor candida:

 

1. Armenia. Srbuk – „Walking Out”

 

2. Irlanda. Sarah McTernan – „22”


 

3. A reedita Moldova. Anna Odobescu – „Stay”


4. Elveția. Luca Hanni – „She got me”

 

5. Letonia. Carousel – „That night”


 

6. România. Ester Peony – „On a Sunday”

 

 

7. Danemarca. Leonora – „Love is Forever”

 

8. Suedia. John Lundvik – „Too Late For Love0”

 

9. Austria. Paenda – „Limits”

 

10. Croația. Roko – „The Dream”

 

11. Malta. Michela – „Chameleon”

CITESTE SI:  Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019. Saturn retrogradează în zodia Capricorn

 

12. Lithuania. Jurij Veklenko – „Run With The Lions”

 

  13. Rusia. Sergey Lazarev – „Scream”


 

14. Albania. Jonida Maliqi – „Ktheju tokës”

 

15. Norvegia. KEiiNO – „Etanol in the Sky”

 

16. Olanda. Duncan Laurence – „Arcade”

 

17. Macedonia. Tamara Todevska – „Proud”

 

18. Azer. Chingiz – „Truth”

Cele 10 țări calificate în finală, după rata de asigurare semifinală, sunt:

1. Grecia
2. Belarus
3. Serbia
4. Chiparos
5. Estonia
6. A reedita Cehă
7. Australia
8. Islanda
9. San Marino
10. Slovenia

Abonați-vă gratis la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în oricare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din glob!  

CLICK AICI pentru a monta GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone! 

Sorginte link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here