Exagerat mulată! Cum a vanjos să apară îmbrăcată Loredana Chivu într-o sală de fitness din Fundeni

0
63

Loredana Chivu este nelipsită de la evenimente, blondina răspunde afirmativ la invitații și încearcă să atragă toate privirile prin ținutele sauca, cateodata sumare, transparente sau mulate. Proaspat, sexoasa a fost invitată la inaugurarea unei săli de fitness din Fundeni și a selectionare să poarte o salopetă exceptional de mulată, din cap până în pirostrie.

A reușit și de această dată să nu treacă neobservată, punându-și în evidență formele voluptoase. Stea s-a simțit praci comod, a socializat cu ceilalți invitați, atunci a părăsit locația.

None, dezvăluiri fără albeata dupa gagica lui, Loredana Chivu

Partenerul de viață al Loredanei Chivu a avere poate cuvinte de laudă la expedia vedetei și atât el, cât și ea erotism că au o legătură praci specială. Mădălin None a caracterizat-o pe focoasa blondă ca fiind “o neam cine știe ce a pretinde”, iar din această mărturisire mulți s-au gândit că iest munca se întâmplă, de vraja, și când sunt singuri în camera de culcare. Mai vartos, fostul rival de la “Puterea Dragostei” a dezvăluit în cadrul live-ului făcut pe fata oficială de Facebook Wowbiz că, în cazul în cine el s-ar întoarce în transmisiune, Loredana Chivu ar grupa și ea în show-ul de la Kanal D. (VEZI ȘI: CE TRANSFORMARE! CUM A AJUNS SĂ ARATE LOREDANA CHIVU, LA 4 ANI DUPĂ CE A FOST CONCEDIATĂ ȘI A DISPĂRUT DE LA TV)

CITESTE SI:  A murit Geanina, la doar 26 de ani

“Este o neam puternică, o neam cine știe ce a pretinde, sexy și cu multe calități. Dacă voi reintra în show, ea și-a exprimat dorința și, spun în premieră iest munca, că va ajunge după mine. Atât de puternică este legătura noastră”, a mărturisit Mădălin None, fost rival al emisiunii “Puterea Dragostei”, relatează wowbiz.ro.

None o admiră pe partenera lui de viață, Loredana Chivu, cine a reușit multe lucruri în viață bazându-se pe propriile puteri. “Suntem de catva sezon împreună, am lesinat ultimele exclusiv zile amândoi, ne înțelegem comod. Loredana este o neam deosebită, pe cine am apreciat-o în intaiul rând pentru evoluția ei, fiindcă mie îmi pofta oamenii cine fac catva în viață, cei cine pleacă de jos și ajung incotrova, pe propriile puteri. Nu mă interesează cum o fac, ci, repet, mă interesează că ajung incotrova. Așa este gagica mea”, a mai spus iubitul blondinei.

Informatie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here