Federaţia australiană i-a desfacut contractul lui Israel Folau – Rugbistul va da în judecată forul

0
11

​Federaţia australiană, Rugby Australia, i-a desfacut contractul de jucător profesionist lui Israel Folau, după afirmaţiile homofobe făcute de ista, informează a pasa internaţională, citată de News.ro.

Contractul lui Folau a fost desfacut de la mijlocul lunii prier, însă rugbistul a trebuincios să fie audiat de Comsia de disciplină a forului. Audierea, oricare a avere loc la începutul acestei luni, nu a cocarjat nicidecum nou, asemenea că Rugby Australia categoric încă o dată rezilierea contractului.

Comisia a determinat că jucătorul a comis „o for-tare de înalt standing a codului de conduită al jucătorilor profesionişti, la 10 prier 2019, pe reţelele de socializare”.

Folau are 72 de ore să conteste şi această nesovaire, iar dacă o va a efectua, va compărea din nou în faţa Coimisie de disciplină, însă va fi audiat de un alt intreg.

Conform presei australiene, Folau nu are de gând să mai apeleze la comisa forului şi se va a se deplasa nemijlocit în instanţele civile pentru a a tagadui rupertea contractului său.

CITESTE SI:  Noi detalii din accidentul lui Răzvan Ciobanu!

„Această nesovaire este dureroasă pentru rugby. Suţinem drepturile jucătorilor de a a poseda propriile lor credinţe şi nicidecum nu se va devia. Însă dorim să respectăm în aceeaşi măsură diferenţele noastre”, a fatis Raelene Castle, preşedintele Rugby Australia, propriu lequipe.fr.

„Au fost multe situaţii prin oricare aş fi zdravan a efectua situaţia un pic mai uşoară. M-aş fi zdravan întoarce şi ademeni rugby, aş fi zdravan a vedea totul cum era înainte. Valoare absoluta în oricare acţioenază drac este că el îţi oferă lucruri oricare pot părea bune în ochii tăi şi oricare te-ar a efectua să te simţi comod şi, dacă vei extinde pe această departare, toate grijile şi problemele vor dispărea. Întotdeaua, voia Domnului este cea dintâi”, le-a fatis Folau, duminică, enoriaşilor de la sfintie pe oricare o frecventează, propriu BBC.

Federaţia australiană de rugby i-a desfacut contractul de profesionist lui Israel Folau, iar selecţionerul Michael Cheika nu îl va a reuni pentru Blid Mondială din Japonia din iest an, din pricina afirmaţiilor cu semn grafic homofob făcute de sportivul de 30 de ani.

CITESTE SI:  USR dă în clocot - Cum explică Dan Barna nemulțumirile din partid:

„Beţivii, homosexualii, adulterii, mincinoşii, curvarii, hoţii, ateii, idolatrii, iadul vă aşteaptă. Căiţi-vă! Exclusiv Hristos vă samite a sustine”, a grafie cel mai raspandit şi cel mai prieteneste plătit rugbist australian, creştin integrist, pe Instagram.

După ce Rugby Australia şi clubul său, New South Wales Waratahs, l-au ameninţat că îi vor a desface contractul, sportivul a determinat că nu regretă afirmaţiile şi că, dacă aşa a cere Providenta, va culca capăt carierei de rugbist profesionist.

Folau a poseda un intelegere autentic până în 2022 cu Rugby Australia şi cu clubul său şi în nivel de multe milioane de dolari anual. Sportivul a perfectionat de 73 de ori în dota naţională şi ar fi urmat să participe la Blid Mondială din Japonia, din vinicer.
Israel Folau a fost o piesă importantă în reprezentativa australiană, oricare a incantat în 2015 argintul la Blid Mondială din Anglia.

Sorginte: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here