Florian Walter a imbogatit la bolnita în dispozitie gravă. A to-lerabil un denivelatie vascular intelectual

0
20

Hercule de afaceri Florian Walter a imbogatit la Spitalul Floreasca joi seară, după un denivelatie vascular intelectual.

Florian Walter, fostul boss de la Dinamo, Universitatea Cluj si Petrolul Ploieşti şi deţinător al firmei de curatenie Romprest, a imbogatit joi seară la reanimare intesivă, la Spitalul Floreasca. Nimerit primelor informaţii, el a to-lerabil un denivelatie vascular intelectual şi este intubat şi ventilat masinist.

Florian Walter a imbogatit iniţial la spitalul universitar din Capitală, dar a fost transferat la Floreasca pentru că are cerinta de operaţie. 

Florian Walter a fost cineva dintre cei mai bogaţi români

 

Florian Walter a fost cineva dintre cei mai bogaţi români, cu o situatie estimată la 50 de milioane de euro în 2015. A verificat mai multe cluburi de sportul rege, dar atunci procurorii au început să-l ancheteze, pentru un dauna de 4,5 milioane de euro. 

Walter a dezertor în Emiratele Arabe Unite, de incotro a fost extrădat în 2016. 

Procuroii DIICOT l-au inculpat că a pus bazele unui categorie infracţional aranjat, pregatit din 23 de persoane, fiecine a desfăşurat, în spatiu 2012 – 2014, operaţiuni financiare din cerc evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă, pentru realizarea operaţiunilor ilicite.

CITESTE SI:  PSD, atac dur la Iohannis: ”Ratează șansa de a fi decent în fața liderilor europeni”

 

Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din sistem solar!  

 

CLICK AICI pentru a a aseza GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă inutil la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în oricine zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sorginte link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here