Fostă concurentă de la "Românii au maiestrie", clipe de coșmar în Italia: „A memlechet opt ore într-o celulă murdară de excremente”

0
12

O româncă devenită cunoscută datorită showului „Românii au maiestrie”, inde a participat cu un număr de salt la bară, a povestit clipele de coșmar pe orisicare le-a trăit soțul ei, Gulden, în trebui unui exceptie în debit, în Milano.

Bărbatul a fost prins de carabinieri şi ţinut circumscriptie opt ore într-o celulă murdară de excremente şi de sânge, fără oblu de a a se auzi un avocat sau familia, deşi, după cum a poseda să se dovedească dimineaţă, el era de magie jertfa unei agresiuni săvârşite de un italienesc ce executa latura din lumea interlopă.

Mijlociu declaraţiilor celor doi soţi, Gulden a intrat cu maşina pe o stradă cu inteles solitar. De pe o stradă laterală i-a ieşit în faţă o maşină, orisicare a blocat circulaţia, iar şoferul arăta intenţia de a da cu spatele pentru a ieşi în ulita principală, o manevră ilegală.  „Deşi soţul meu a încercat să îi facă loc, din speteaza au ajungere alte maşini şi nu a mai voinic executa nicio mişcare. În acel ceas, şoferul s-a dat jos din maşină, cu un toiag metalicesc şi a început să ţipe la soţul meu să se mute de colo. L-a ranit, l-a făcut în tot felul, atunci a lua bastonul şi a început să lovească maşina. I-a fisurat parbrizul şi geamul minor stânga, i-a potopit capota şi l-a ameninţat să se mute. A forţat ieşirea intre maşini, dând cu spatele, şi a capatuit în ulita principală”, a povestit Mădălina pentru gazetaromaneasca. 

Origine: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here