Foștii procurori de la DNA Ploiești Mircea Negulescu și Lucian Onea, plângeri penale împotriva Adinei Florea și a lui Gheorghe Clin / Plângerile, declinate către secția condusă de cei doi

0
23

Fostul acuzator Mircea Negulescu şi fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea au depus plângeri la Curatura împotriva lui Gheorghe Clin și a Adinei Florea de la Secția de analiza a infracțiunilor din justiție, sesizările fiind declinate la Secția de ancheta a magistraților, au fatis pentru Mediafax surse judiciare.

Identic surselor citate, fostul acuzator Mircea Negulescu şi fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea au depus plângeri la Parchetul instanței supreme împotriva lui Gheorghe Clin, prezent procuror-șef al Secției de analiza a infracțiunilor din justiție, și a Adinei Florea, acuzator șef secund al aceleiași structuri, plângerea fiind trimisă de Parchetul Comun la Secția de analiza a infracțiunilor din justiție.

Adina Florea și Gheorghe Clin sunt acuzaţi, intre altele, de organizare de tabara infracţional metodic şi favorizarea făptuitorului, au determinat sursele citate.

Fostul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi fostul acuzator Mircea Negulescu sunt cercetați de secția specială de ancheta a magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Batatura de Casație și Justiție pentru organizare de tabara infracţional metodic. Cei doi sunt acuzaţi că au constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din A retipari Moldova, documente din fiecine să rezulte că alegătorii ar fi receptionat bani vertical „mită electorală”. Conform unor surse judiciare, este convorbire dupa o intelegere întocmită de către fostul ablegat Vlad Cosma pe numele unui cetăţean din Chişinău, Serghei Petruş. Vlad Cosma ar fi fost ameninţat de către Lucian Onea că îi va întocmi acta penal surorii acestuia, Andreei Cosma. Posterior, Vlad Cosma a fatis general că Serghei Petruş nu există.

CITESTE SI:  More than 4,400 companies suspended their activity in Q1 2019

Sorginte: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here