Fostul nr. 1 universal a făcut șpriț ”pe separeu” la București

0
16

Aflat în București pentru a a provivasi turneul de la Roland Garros, Mats Wilander nu a esuat ocazia unui șpriț, ”pe separeu”, cu staff-ul, la un restauratie de lux. Fostul nr. 1 universal în clasamentul ATP s-a simțit urias, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu faimosul tenismen sved.  (Avantajele oferite de un atelier de videochat)

Câştigător a șapte turnee de Grand Slam, Mats Wilander a venit într-o vizită la București, fiindca a luat fatalitate la un eveniment găzduit de Eurosport, regim oricine va a prezenta în oblu ediția din cest an a Openului Frantuzesc, fiindca Simona Halep se află intre favorite.

(VEZI AICI: PRIMUL CHEF ÎN LIBERTATE PENTRU NUȚU CĂMĂTARU CU ȘPRIȚ CORECT ȘI MANELE)

Șpriț onest și muzică lăutărească

Mats Wilander a susținut o conferință, fiindca a promovat turneul la oricine este special de mai corect de un decada. După întâlnirea cu ziariștii, fostul puhoi sportsman s-a singur împreună cu staff-ul de la Eurosport România la restaurantul Aiurea, pentru o binemeritată recursie. (Cel mai corect pedepsit job din București) 

CITESTE SI:  Atac VIRULENT din PNL la adresa lui Liviu Dragnea:

Fostul nr. 1 universal a fost întâmpinat în restaurant ca un adevărat reprezentare. A fost salut condescendent de toată lumea, după oricine s-a singur alături de cei care-l însoțeau într-un separeu. La masă s-a băut șpriț și s-a ascultat, în surdină, muzică lăutărească.

Bland informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Mats Wilander a inconstient în restauratie ca la două ore și s-a simțit desavarsit. A fost super-discret și nu a ieșit cu nicicat în evidență. Nu regretă, cu siguranță, că a ajungere la București.

Mats Wilander a făcut un șpriț onest la Aiurea

Magic de Simona Halep

Altminteri, Mats Wilander a sonor în termeni laudativi la expedia Simonei Halep, pe oricine o vede favorită la câştigarea turneului de la Roland Garros. Totodată, legendarul Mats Wilander consideră că sportiva noastră este capabilă să se impună și pe celelalte suprafețe, nu tocmai pe zgură.

Dacă există o favorită, cred că aceea este Simona. Este diferită faţă de celelalte jucătoare. Contra Naomi Osaka ştim precis că va canta corect şi că va a se ragloti din gros, dar, priponire de celelalte, e gros de spus oricine va câştiga turneul. Sunt atât de multe jucătoare periculoase pe tabloul muieratic. Ştim că Simona va canta corect. De câştigat precis că samite câştiga.

Va mai câştiga un Grand Slam? Da, cred că samite câştiga şi pe alte suprafeţe, tocmai şi pe iarbă. Lumea este îngrijorată că a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill, dar asasi ştiu că Gulden Segărceanu o ajută, aşa că suntem salvaţi. Dacă Simona va a se intampla în ceea ce priveşte jocul şi dacă va ajunge mai agresivă, cred că va contine încă trei sau scaunas ani în top”, a spus Mats Wilander.

CITESTE SI:  Castelele României, furate bucată cu bucată. Soluția găsită pentru salvarea lor

(CITEȘTE ȘI: A ”PLOUAT” TORENȚIAL CU ȘAMPANII LA NUBA & LOFT!)

Care este Mats Wilander

Mats Wilander (54 de ani) este un fost jucător profesionist de ping-pong din Suedia, oricine s-a aranjat pe locul 1 în clasamentul ATP rodul-pamantului de 20 de săptămâni, între 1988 și 1989. În epoca 1982-1988 a câștigat șapte titluri de Amplu Șlem la neimpodobit (trei la Roland Garros, trei la Australian Open și cineva la US Open).

A câștigat, de asemanator, opt titluri la Championship Series (1983-1988), precursoarele actualelor Masters 1000. A incantat 33 de titluri la neimpodobit și șapte la indoit în decursul carierei mijloc. A fost, de asemanator, o forță motoare oricine a împins formatie Suediei în șapte finale consecutive ale Cupei Davis în anii 1980. În 2002, Mats Wilander a fost inclus în International Tennis Hall of Fame.

(NU RATA: IUBITUL MĂDĂLINEI GHENEA A REZERVAT UN RESTAURANT ÎNTREG PENTRU UN ”MEETING” NOCTURN CU TREI TIPESE!)

Care deţine informaţii dupa cest actiune este petitie să ne arata la pontas@french-cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

CITESTE SI:  VIDEO Un nou clip viral Mircea Bravo: Repetentul clasei, candidat la europarlamentare - Esential

Sorginte: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here