Horoscop Pesti azi | Horoscop zilnic

Horoscop Pesti ( Data de nastere: 19 Februarie – 20 Martie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Pesti, azi 22 September 2019


Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Pesti Generalitati

Puncte forte: Compasiune, artistici, intuitivi, blânzi, înțelepti, muzicali

Puncte slabe: fricosi, prea multă încredere, tristă dorință de a scăpa de realitate, poate fi o victimă sau un martir

Lucruri placute de pesti: a fi singuri, de a dormi, de asculta muzica, dragoste, de medii vizuale, de inot, de temele spirituale

Lucruri neplacute: Sa fie criticat, trecutul venind din nou, cruzime de orice fel

Pestii sunt foarte prietenosi, asa ca se afla deseori intr-o companie de oameni foarte diferiti. Pestii sunt altruisti, sunt întotdeauna dispuși să-i ajute pe alții, fără să spună nimic înapoi.

Pestii sunt un semn de apa si ca atare acest semn zodiacal se caracterizeaza prin empatie si exprima capacitatea emotionala.

Planeta lor dominantă este Neptun, deci Pestii sunt mai intuitivi decât ceilalți și au un talent artistic. Neptun este conectat la muzică, astfel încât Pestii dezvăluie preferințele muzicale în primele etape ale vieții. Sunt generoși, plini de compasiune și extrem de credincioși și îngrijiți.

Persoanele născute sub semnul Pesti au o înțelegere intuitivă a ciclului de viață și, astfel, realizează cea mai bună relație emoțională cu alte ființe.

Pestii nascuti sunt cunoscuti prin intelepciunea lor, dar sub influenta Uranusului, Pestii pot lua uneori rolul de martir, pentru a atrage atentia.

Inapoi la Horoscop