Horoscop Balanta azi | Horoscop zilnic

Horoscop Balanta ( Data de nastere: 23 Septembrie – 22 Octombrie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Balanta, azi 18 July 2019

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care esti gata sa le iei, pentru ca nu detii toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca te-ai bazat pe o informatie gresita sau chiar rau intentionata transmisa de cineva, anume pentru a te face sa ratacesti mai apoi pe cai incorecte. Verifica de o suta de ori datele, cifrele, detaliile oricarei actiuni, ca nu cumva sa iei de buna o situatie mincinoasa.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Balanta Generalitati

Puncte tari: Cooperativ, diplomatic, plin de har, echitabil, social

Punctele slabe: Indecis, evită confruntările, va purta o pizmă, auto-milă

Lucruri placute de Balanta: Armonie, blândețe, împărtășire cu ceilalți, timp în aer liber

Lucruri neplacute: Violența, nedreptatea, zgomotele, conformitatea

Oamenii născuți sub semnul Vieții sunt pașnici, echitabili și urăsc sa stea singuri. Parteneriatul este foarte important pentru ei, ca oglinda lor și cineva care le oferă posibilitatea de a fi oglinda în sine. Acești indivizi sunt fascinați de echilibru și simetrie, călătoresc constant pentru dreptate și egalitate. Acestia sunt gata să facă aproape orice pentru a evita conflictul, menținând pacea ori de câte ori este posibil

Semnul Balanta este un semn Aer, setat între Gemeni și Vărsător, dând acestor persoane un stimulent mental constant, un intelect puternic și o minte dornică. Ei vor fi inspirați de cărți bune, de discuții insurmontabile și de oameni care au multe de spus.

Inapoi la Horoscop