Horoscop Berbec azi | Horoscop zilnic

Horoscop Berbec ( Data de nastere: 21 Martie – 19 Aprilie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Berbec, azi 22 September 2019


Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Berbec Generalitati

Puncte tari: Curajos, hotarat, increzator, entuziast, optimist, onest, pasionat

Punctele slabe: nerăbdător, delasator, scurt-temperat, impulsiv, agresiv

Lucruri placute berbecilor: haine confortabile, functia de lideri, provocări fizice, sporturi individuale

Lucruri neplacute: Inactivitate, întârzieri, lucru care nu utilizează talentele

Ca primul semn al zodiacului, prezența Berbecului marchează mereu începutul unui lucru energic și turbulent. Ei caută continuu dinamism, viteză și concurență, întotdeauna fiind în toate – de la muncă la întâlniri sociale. Datorită planetei sale dominante Marte și faptului că aparține elementului Focului (la fel ca Leu și Sagetator), Berbecul este unul dintre cele mai active semne zodiacale. Este în natura lor să ia măsuri, uneori înainte să se gândească bine la ele.

Soarele cu o astfel de înaltă demnitate le dă aptitudini organizatorice excelente, astfel că rareori veți întâlni un Berbec care nu este capabil să termine mai multe lucruri simultan, adesea înainte de pauza de prânz! Provocările lor se manifestă atunci când devin nerăbdători, agresivi și furioși, arătându-le altora. Personalitățile puternice născute sub acest semn au sarcina de a lupta pentru scopurile lor, îmbrățișând împreună și lucrul în echipă prin această încarnare.

Berbecii sunt curajoși în mod firesc și rareori se tem de încercare și de risc. Ei posedă o putere și o energie tânără, indiferent de vârsta lor, și îndeplinesc rapid sarcinile date.

Inapoi la Horoscop