Horoscop Capricorn azi | Horoscop zilnic

Horoscop Capricorn ( Data de nastere: 22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Capricorn, azi 18 July 2019

Cu multa intelepciune si fara pic de graba, poti extrage azi o concluzie foarte utila pentru planurile ajunse in impas. A fost nevoie de o analiza atenta si indelungata pentru a ajunge aici, deci nu mai dai dovada nici de impulsivitate, asa cum faci uneori, nici de nerabdare, ci le faci pe toate cu calm si cumpatare, constient de greutatea acestui moment. Ba chiar ti-e si putin teama sa-ti exprimi ultimul cuvant ca nu cumva sa deranjezi pe cineva, sa superi, sa iriti, preferand parca sa mai lasi timpul sa treaca.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Capricorn Generalitati

Puncte tari: Responsabil, disciplinat, auto-control, manageri buni

Puncte slabe: Neiertatori, nerespectosi, pesimisti

Lucruri placute de capricorn: Familie, traditie, muzica, status subevaluat, meticulozitate de calitate

Lucruri neplacute: Aproape totul la un moment dat

Capricornul este un semn care reprezintă timpul și responsabilitatea, iar reprezentanții săi sunt tradiționali și, adesea, foarte gravi prin natura lor. Acești indivizi posedă o stare de independență interioară care permite progrese semnificative atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Ei sunt stăpâni ai autocontrolului și au capacitatea de a conduce, de a face planuri solide și realiste și de a gestiona mulți oameni care lucrează pentru ei în orice moment. Ei vor învăța din greșelile lor și vor ajunge la vârf numai pe baza experienței și expertizei lor.

Aparținând elementului Pământului, cum ar fi Taurul și Fecioara, acesta este ultimul semn al trioului de practică și fundamentare. Nu numai că se concentrează pe lumea materială, dar au capacitatea de a folosi cât mai mult din ele. Din păcate, acest element le face, de asemenea, rigide și, uneori, prea încăpățânate să treacă dintr-o perspectivă sau punct într-o relație.

Saturn este planeta dominantă a Capricornului, iar această planetă reprezintă restricții de tot felul. Influența îi face pe acești oameni practici și responsabili, dar și reci, îndepărtați și neiertători, predispuși la sentimentul de vinovăție și întorși în trecut. Ei trebuie să învețe să ierte pentru a-și face propria viață mai ușoară și mai pozitivă.

Inapoi la Horoscop