Horoscop Fecioara azi | Horoscop zilnic

Horoscop Fecioara ( Data de nastere: 23 August – 22 Septembrie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Fecioara, azi 22 September 2019


Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Fecioara Generalitati

Puncte tari: loiali, analitici, amabili, harnici, practici

Punctele slabe: timiditate, îngrijorare, critică prea mult față de sine și de ceilalți, toate muncesc și nu joacă

Lucruri placute: Animale, alimente sanatoase, carti, natura, curatarea

Lucruri neplacute: Sa fie indragostiti, sa ceara ajutor, sa fie pe primul loc

Fecioarele acordă întotdeauna atenție celor mai mici detalii și simțul profund al umanității le face unul dintre cele mai atente semne ale zodiacului. Abordarea lor metodică asupra vieții asigură că nimic nu este lăsat la întâmplare, și deși sunt deseori licitați, inima lor ar putea fi închisă pentru lumea exterioară. Acesta este un semn adesea înțeles greșit, nu pentru că nu are capacitatea de a exprima, ci pentru că nu vor accepta sentimentele lor ca fiind valabile, adevărate sau chiar relevante atunci când se opun rațiunii. Simbolismul din spatele numelui vorbeste bine din natura lor, nascut cu sentimentul ca experimenteaza totul pentru prima data.

Fecioara este un semn Pământ, care se potrivește perfect între Taur și Capricorn. Acest lucru va duce la un caracter puternic, dar care preferă lucruri conservatoare, bine organizate și o mulțime de practică în viața lor de zi cu zi. Acești indivizi au o viață organizată și, chiar și atunci când aceștia dau drumul spre haos, scopurile și visele lor au încă limite strict definite în mintea lor. În mod constant îngrijorați de faptul că au ratat un detaliu care nu va fi posibil să se stabilească, pot rămâne blocați în allte detalii, devin prea critici și preocupați de chestiuni despre care nimănui nu pare să le pese mult.

Din moment ce Mercur este planeta dominantă a acestui semn, reprezentanții săi au un sentiment de vorbire și scriere bine dezvoltat, precum și toate celelalte forme de comunicare.

Inapoi la Horoscop