Horoscop Gemeni azi | Horoscop zilnic

Horoscop Gemeni ( Data de nastere: 21 Mai – 21 Iunie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Gemeni, azi 22 September 2019


Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Gemeni Generalitati

Puncte tari: blând, afectuos, curios, adaptabil, abilitatea de a învăța rapid și de a schimba idei

Puncte slabe: Nervos, inconsistent, indecis

Ce le place gemenilor: muzică, cărți, reviste, discuții cu aproape oricine, excursii scurte în jurul orașului

Ce nu le plac: Fiind singur, fiind limitat, repetat și rutină

Exprimant și îndrăgostit, Gemeni reprezintă două personalități diferite într-una și nu vei fi sigur cu care te vei confrunta. Sunt sociabili, comunicativi și pregătiți pentru distracție, cu tendința de a deveni brusc grijulii și neliniștiți. Ei sunt fascinați de lumea în sine, extrem de curioși, cu sentimentul constant că nu este suficient timp să experimenteze tot ceea ce doresc să vadă.

Semnul Gemeni aparține elementului Aer, care însoțește Balanța și Vărsătorul, iar acest lucru îl conectează la toate aspectele minții. Acesta este condus de Mercur, planeta care reprezintă comunicare, scriere și mișcare. Oamenii născuți sub acest semn au adesea un sentiment că le lipsește cealaltă jumătate, astfel că aceștia caută mereu noi prieteni, mentori, colegi și oameni cu care să vorbească.

Mintea schimbătoare și deschisă a lui Gemeni îi face artiști excelenți, în special scriitori și jurnaliști, iar abilitățile și flexibilitatea lor îi fac să strălucească în comerț, în conducere și în sporturile de echipă. Acesta este un semn de iubire versatil, curios și distractiv, născut cu dorința de a experimenta tot ceea ce există acolo, în lume. Aceasta face ca personajul lor să fie inspirat și niciodată plictisitor.

Inapoi la Horoscop